zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Priteguje tudi pozornost znanstvenikov

7. 7. 2016; 07.33
Avtor: vsp
hrbet roke
Metoda zdravljenja s teslovimi valovi zaradi svoje učinkovitosti priteguje tudi pozornost znanstvenikov s področja fizike in medicine.

Pomaga in učinkuje tudi tam, kjer so drugi že dvignili roke. Terapevtka Rina Doreni, ki zdravi s teslovimi valovi, pripoveduje o zgodbah ljudi, ki so se postavili na noge po težkih nesrečah, odpravili hude bolezni, tudi raka, se otresli anksioznosti, se za vedno poslovili od hudih bolečin v križu, težav z visokim krvnim tlakom in migrenami ter še in še. 

Terapevtko že od nekdaj zanimajo misteriozne reči. Ker je v mladosti deset let trenirala gimnastiko, še posebno dobro ve, kako pomembno je, da sta telo in um povezana v celoto, če želimo normalno delovati na vseh ravneh svojega obstoja. A pot do teh spoznanj vendarle ni bila lahka.

Učenje iz lastnih (pre)izkušenj

Prva izkušnja, ki jo je zaznamovala, je bila smrt njenega očeta pred 25 leti. Čez noč je zbolel, a nihče ni mogel ugotoviti, zakaj. Kljub prizadevanju, da bi ozdravel, se je oče precej hitro poslovil od tega sveta. Rina, ki se s tem ni mogla sprijazniti, je začela raziskovati povezanost telesa z umom. Svoje je k poti do njenega zdajšnjega terapevtskega delovanja pozneje »pripomogla« še njena bolezen.

prejšnji članek
Spustite se z vajeti!
Odnosi
Spustite se z vajeti!
naslednji članek
Ameriški slamnik, zdravilo severnoameriških Indijancev
Zdravje
Ameriški slamnik, zdravilo severnoameriških Indijancev