V hotelu Grand Hotel Primus, Sava Hotels in Resorts, se trudijo za dobro počutje svojih gostov in ob tem verjamejo, da je poleg termalne vode, številnih bazenov, športnih aktivnosti in enega izmed najboljših velnesov, zelo pomembna tudi prehrana. Zato so skupaj z nutricionistko Mojco Cepuš pripravili prav posebni meni, ki dan napolnijo z energijo in dobrim počutjem.
''Vsak si lahko preprosto sestavi glavno jed, ki mu bo všeč in bo tudi zdrava! Pomembno je, da je na krožniku polovica zelenjave, četrtina jedi naj bo pretežno beljakovinskih, četrtina pa naj jih vsebuje pretežno ogljikove hidrate. Že s tako preprostim vodilom boste naredili nekaj dobrega zase. Če pa boste zraven pojedli še zelenjavno juho in solato, boste zase naredili še več! Maščob ne dodajajte, saj so sestavni del priprave jedi, sadje in sir pa uživajte kot samostojni obrok. Vaše telo vam bo hvaležno!'' svetuje Mojca Cepuš, ki uspešno sodeluje z omenjenimi hoteli.
Sestavite svoj fit krožnik:
50 % zelenjave,
25 % beljakovin,
25 % ogljikovih hidratov.
Kuharji v Grand Hotelu Primus so tako svojim gostom skupaj z nutricionistko Mojco Cepuš pripravili predloge in nasvete za zdravo prehrano in dobro počutje. Enostavno jim lahko sledijo pri pripravi vseh treh glavnih dnevnih obrokov med bivanjem vGrand Hotelu Primus in tako poskrbijo za svoje dobro počutje.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.