Zdravje
 

Uživajte nepasterizirana živila

23. 6. 2017; 14.22
Avtor: Promocijsko sporočilo
NEPASTERIZIRANO
So bolj zdrava, boljšega okusa in predvsem boj avtentična.

Pasterizacija je postopek toplotne obdelave živila, s katerim zmanjšamo število mikroorganizmov, ki bi lahko povzročili bolezen ali celo nezaželeno fermentacijo živila. Hkrati tudi inaktiviramo encime v živilu in mu s tem podaljšamo kakovost in obstojnost. V postopku pa vseeno niso uničeni vsi mikrobi. Vseeno pa je odlično, če v svojo prehrano vnašate čim več nepasteriziranih živil. 

Spoznajte najbolj sveže na sceni – Laško Nepasterizirano! V letošnjem poletju so se tudi pri Laškem odločili, da trgu predstavijo največjo inovacijo leta, saj na sceno postavljajo izjemno pitno svetlo pivo v novi ikonični steklenici z retro pridihom, ki nosi sproščen značaj, zgrajen s polnostjo okusa, prijetno svežo hmeljno aromo in avtentično grenčico legendarnega slovenskega piva.

A kar je najpomembnejše, novo Laško Nepasterizirano ponuja edinstveno bogato svežino, ravno pravšnjo za lahkotna druženja v toplih dneh. Ustvarjeno je namreč po posebnem postopku iz čistega sladu po tradicionalni recepturi z rokom trajanja 12 tednov.

Osvežite se in značaj svežega na sceni delite tudi z ostalimi z uporabo #Nepasterizirano!

prejšnji članek
Tole bo takoj ublažilo srbečico po piku žuželke
Zdravje
Tole bo takoj ublažilo srbečico po piku žuželke
naslednji članek
Bo Iryna kmalu zibala?
Svet slavnih
Bo Iryna kmalu zibala?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.