pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kulinarični nasveti Masterchefa 2016, Darka Klemna: kako postati pravi žar mojster?

27. 6. 2018; 10.27
Avtor: Oglasno sporočilo
darko klemen

foto: Promocijski material

Vrhunski kulinarični mojster in Masterchef 2016, Darko Klemen, razkriva skrivnosti za popoln piknik …

Za popoln piknik ne zadoščajo le dobra volja, lepo vreme in obilica dobre hrane ter ohlajene pijače … pomembni so tudi vrhunski pripomočki za žar in odličen žar mojster!

Kako se lotiti peke na žaru?

MasterChef 2016, Darko Klemen pravi, da moramo pri začeti že pri izbiri mesa. Tega moramo izbirati skrbno, saj meso slabše kakovosti zahteva daljši čas priprave. Obenem ga moramo že pred pečenjem pravilno temperirati na sobni temperaturi, saj tako zagotovimo boljše in bolj enakomerno pečenje, obenem pa med peko ne smemo odstranjevati maščobe, saj naj bi ta mesu dala pravi pravcati kremasti okus. Ko je meso pravilno pečeno, ga odstavimo, saj mora po peki nujno počivati in se nekoliko umiriti. S tem ostane veliko bolj sočno.

MasterChef 2016, Darko Klemen je vrhunski žar mojster, ki pravi, da posebno skrb nameni izbiri kakovostnih sestavin za peko na žaru in še bolj kakovostnih pripomočkov za žar. Najboljši žar mojstri prisegajo na visoko kakovostne Rosmarino Blacksmith's izdelke, s katerimi poskrbijo za popoln piknik in odlične dobrote z žara.

foto: Arhiv

Izdelke lahko kupite tudi vi in to kar na vašem najbližjem Petrolu, z malo iznajdljivosti in truda pa si jih lahko zagotovite celo po še nižji ceni!

Med 26. marcem in 15. julijem boste namreč ob vsakem nakupu v višini 10 evrov prejeli 1 nalepko, te pridno zbirajte v zbirni kuponček in ko se ta zapolni, ga lahko predložite ob nakupu izdelka s pripadajočim popustom. Te bo mogoče kupiti med 26. marcem in vključno 29. julijem, oziroma do razprodaje zalog izdelkov.

Več o akciji preberite tukaj.

prejšnji članek
Trkaj spodbuja k bolj aktivnemu načinu življenja
Svet slavnih
Trkaj spodbuja k bolj aktivnemu načinu življenja
naslednji članek
Zmagovalec šova The Biggest Loser vstopa v še en šov?
Resničnostni šovi
Zmagovalec šova The Biggest Loser vstopa v še en šov?