pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Rok Ferengja zanetil dvorano za dober namen

18. 9. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
Rok Ferengja 1

Koncert Roke Ferengje v Cankarjevem domu. foto: Aleš Černivec

Na gala dobrodelnem koncertu je pretekli vikend nastopil Rok Ferengja, kjer je ob številnih glasbenih gostih navdušil z glamuroznim nastopom. Pevec je občinstvo popeljal v eleganco zlate dobe rock glasbe, pri čemer je navdušil z iskrivo in doživeto interpretacijo ...

Glasbenik Rok Ferengja je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma izpeljal odličen koncert. Z žametnim glasom in doživeto interpretacijo se je sprehodil skozi bogat in raznovrsten nabor skladb, ki so poslušalce prestavile v eleganco zlate dobe rock glasbe. Z izjemnim glasom je Rok v dvorani pričaral toplo vzdušje in tudi orosil marsikatero oko.

Pevec je dokazal, da je izjemen vokalist, saj je z doživeto interpretacijo odpel številne znane uspešnice iz pestrega repertoarja, ki je vključeval tudi nesmrtne uspešnice nepozabnih Elvisa Presleyja in Franka Sinatre. S svojim žametnim glasom pa se je še posebej posvetil izvedbi lepih in melanholičnih ljubezenskih skladb.

Na odru ga je spremljal Big band orkester RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tomšiča, pridružili pa so mu tudi mnogi glasbeni gostje: Teja Saksida – Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan in Omar Naber s katerim sta skupaj odpela emocionalno Feelings. Seveda so se kot nepogrešljivi gostje koncertu pridružili tudi Rok'n'Band, s katerimi je Rok izvedel nekaj svojih najlepših uspešnic.

Glasbeni večer nepozabnih pesmi je potekal pod okriljem Rdečega križa Slovenije in nacionalni humanitarni akciji 'Lepo je deliti', v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo 'Peljimo jih na morje', s katero otrokom in starostnikom iz socialno šibkih okolij omogočajo počitnice na morju. Gala koncert sta neposredno prenašala tudi Televizija Slovenija in Radio Slovenija.

Koncert Roke Ferengje v Cankarjevem domu.

Koncert Roke Ferengje v Cankarjevem domu. foto: Aleš Černivec

prejšnji članek
Horoskop: dan brez energije
Horoskop
Horoskop: dan brez energije
naslednji članek
Energična Indira predstavila svoj prvi samostojni album
Svet slavnih
Energična Indira predstavila svoj prvi samostojni album
#nasazenazenska
nasazenazenska