stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Nina Ivanič se že veseli počitnic

21. 6. 2019; 07.45
Avtor: A.K.
Nina Ivanič

Nina Ivanič foto: M.M.

Nina Ivanič je ena izmed tistih slovenskih igralk, ki s svojimi različnimi vlogami zna prepričati gledalce – bodisi v gledališču bodisi pred TV-sprejemniki.

Zdaj, ko so prenehali s snemanji Reke ljubezni, si bo končno malo oddahnila in z družino pobegnila na morje, tega se že zelo veseli, sicer pa se je skozi leta naučila, kako"furati" tako naporen poklic kot je igralstvo poleg družine.

"Nikoli ne načrtujem stvari in nikoli nisem dopustila, da bi me moj poklic oviral pri življenskih odločitvah. Lahko tudi rečem, da nikoli nisem bila pretirano ambiciozna in nikoli nisem delala dolgoročnih načrtov. V življenju sem se vedno prilagajala trenutnim situacijam, vedno sem z odprtimi rokami sprejela vse, kar mi je življenje prineslo. Tako je še danes, zato mi ni težko usklajevati družinsko življenje s poklicnim. Res je, da me ob večerih dostikrat ni doma, ker nastopam v gledaliških predstavah. Tako, da je mož tega že vajen. Si pa kljub temu večkrat vzameva čas zase. Oba sva po duši športnika, jaz se že od malih nog  ukvarjam s športom, v najstniških letih sem bila osem let celo v državni plesni reprezentanci. V plesni šoli Kazina sem plesala latinsko - ameriške in standardne plese. Sedaj pa se dvakrat na teden odpravim na vodeno telovadbo. Za sproščanje telesa in duha pa si s soprogom zelo rada privoščiva masažo celega telesa in savno, ob kateri se počutiva kot prerojena. Poleti pa dva meseca z družino preživimo na morju, kjer si napolnimo batarije za celo leto. Čeprav bo zvenelo tako klišejsko, pa si resnično želim le to, da bi znali uživati v drobnih stvareh, ki jih nudi življenje in živeti v miru drug z drugim. In da bi bilo naše življenje prepredeno z z nitkami veselja in sreče." 

prejšnji članek
Anže velik zmagovalec kuharskega šova
Resničnostni šovi
Anže velik zmagovalec kuharskega šova
naslednji članek
Zaprite usta: Ta model je nov junak šova Ljubezen po domače!
Resničnostni šovi
Zaprite usta: Ta model je nov junak šova Ljubezen po domače!