foto: Pivka
Najboljši okusi so navdih za vse priložnosti
S spreminjanjem sveta, se spreminjajo tudi naše dnevne navade in naši odnosi. Kar naenkrat imamo veliko časa, a to še ne pomeni, da ga izkoristimo na predvidljiv način. Čas za aktivnosti je vedno potrebno načrtovati. Lepe spomine moramo ustvarjati skupaj. Doživetja in trenutki, ko se zberemo ob skupni mizi, naj bodo bogata. Pivka perutninarstvo nam daje namige za #pivkamomente.
#Pivkamomenti za nepozabna doživetja
Kako si lahko pričarate #PIVKAMOMENT malce drugače?
1. #pivkamoment: Ponedeljek - Igra Pantomima ter prigrizek Pizza
Rezine Pizza šunke prepolovimo. Z njimi obložimo s paradižnikovo mezgo namazano pirino testo. Potresemo s sirom in origanom. Pizza navduši vso družino.
2. #pivkamoment: Torek - Igra Tri v vrsto in za potešitev lakote toast
Rezine kruha namažemo s sirnim namazom, obložimo s sirom ter Pivka posebno salamo in segrejemo na električnem žaru.
3. #pivkamoment: Sreda - Zabavna igra Spomin in za prigrizek sočen burger
Sredico žemlje namažemo z majonezo, obložimo z listom solate in rezino paradižnika ter obložimo s sočno popečeno Piščančjo pleskavico Pivka. Namesto pleskavice lahko pripravite tudi okusen sendvič s Piščančjimi prsmi Pivka.
4. #pivkamoment: Četrtek - Igrajte se Čovek ne jezi se in potešite lakoto s črnimi kruhki
Mini rezine polnozrnatega kruha namažemo z avokadom ter obložimo z mozzarelo in Posebno salamo Pivka.
5. #pivkamoment: Petek - Igra Potapljanje ladljic in slastno presenečenje
Vsak od družinskih članov na listek napiše svojo željo za obrok. Izžreba najmlajši.
6. #pivkamoment: Sobota - Igra Spomin in pravi hit za pod zob - spiralne hrenovke
Hrenovke nataknemo na nabodalca, z nožem jih spiralno zarežemo in spečemo na električnem žaru.
7. #pivkamoment: Nedelja - Igra Namizni nogomet in za slastno razvajanje brbončic neumešana jajca
Pečene piščančje prsi Pivka narežemo na 0,5 cm trakove in jih v ponvi rahlo popečemo. Dodamo jajca in kratko popečeno.
Zakaj izbrati prav Pivko?
Pravo smer in najvišje standarde si Pivka začrta že na samem začetku in tako poskrbi za nadzor celotne verige: od priprave krme in skrbne reje do pakiranja mesa in priprave okusnih kulinaričnih dobrot ter njihove poti do prodajnih polic. Slednje večkrat poudarijo. »Pri reji piščancev, pripravi krme in predelavi mesa ter proizvodnji izdelkov v naši družbi ne delamo kompromisov na področju kakovosti. Sledimo močni tradiciji in sodobni tehnologiji. Z znanjem in odgovornostjo naše skupine 500 zaposlenih in rejcev vsakodnevno ustvarjamo najboljše izdelke za domače kupce in izvoz. Kakovost dokazujejo tudi zadovoljstvo kupcev in certifikati višje in izbrane kakovosti,« pove Janez Rebec, predsednik uprave Pivke perutninarstva.
Kaj pa boste vi pripravili danes?
Pivkin toast za obliznit prste!
Svoje najbližje razveselite s prigrizkom, po katerem si bodo obliznili prav vse prste!
Potrebujete:
- polnozrnate toaste
- topljeni sir ali rezine Tilzita
- narezek Pivka Piščančjih prsi
- 3 žlici sladke smetane
- 1 topljen Zdenka sira
Priprava:
Med dve rezini toasta dajte rezine sira Tilzit in Pivkine Piščančje prsi, ki vas že čakajo narezane. Toast postavite na namizni žar in počakajte, da se hrustljavo zapeče in da se sir malenkost stopi. Vmes pripravite polivko. Na ognju segrejte sladko smetano in Zdenka sirček ter s polivko prekrijte toast. Zraven lahko ponudite tudi kečap!
Pa dober tek!
Oglasno sporočilo
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.