pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kreativnost vklopi in na sceno stopi!

11. 2. 2021; 11.00
Avtor: Oglasno sporočilo
hofer cena

hofer foto: hofer

Ne maraš »nakladanja«, programov zvestobe in slabih rim? Potem obvezno beri dalje. Ogrej glasilke, razvozlaj jezik in se pozibavaj ter pozabavaj v ritmu HOFER SCENE.

Zaživi HOFER SCENO, ki ti dovoljuje biti samo to, kar si, brez zadržkov in pomislekov. To ti omogoča vsem dostopna HOFER CENA, s katero zaživiš, kot si želiš. Prepričani smo, da dobro poznaš Ladovo »HOFER SCENO« in da ji prisluhneš vsakič, ko jo zaslišiš. Vemo tudi, da se prepoznaš v rimah, ki opisujejo tvoj življenjski slog, in ti gre ob tem na smeh. Hkrati pa v glavi ves dan slišiš glas »po HOFER CENI.« Morda si video predvajaš celo večkrat na dan in zraven zarapaš, a tega nikoli ne priznaš na glas, saj je to tvoja mala skrivnost.

V mislih »pošlataš« tujo posteljnino, slišiš soseda vrtat z »bormašino« in tvoj »tamau« grizlja malino. 'Maš čelado za tornado, si sam ujel orado? Piješ dobro kavo in 'maš hudo baletno žar zabavo. 'Maš vegi zajtrk, bio mleko, na skrivaj pa ješ zaseko. Domači kolači, družina se oblači, »štumfi«, natikači …

S premišljenim poslovnim modelom HOFER svoje procese konstantno optimizira, tako pa lahko ustvarja prihranke, ki jih v obliki najboljše HOFER CENE prenaša na svoje kupce. Vse, da lahko ti zaživiš, kot želiš, in si privoščiš najboljše užitke po najboljši ceni. Lado Bizovičar pa kot vedno poskrbi, da se imamo pri tem še čemu nasmejati – ne nazadnje samim sebi.

Načelo, da želimo najboljše cene nuditi prav vsem, je privedlo tudi do premišljene odločitve, da nimamo programov zvestobe – svoje procese stalno optimiziramo in ustvarjamo prihranke, da smo lahko tako FER do kupcev, dobaviteljev, pa tudi družbe in okolja.

Kreativnost uporabi, nagrado zagrabi

Na HOFER (S)CENI se ob gospodarnosti seveda slavi tudi kreativnost. Z malo navdiha se ti celo nagrada v HOFERjevih bonih nasmiha. Predstavi svoj duhovit pogled na HOFER (S)CENO skozi risbo, strip, fotografijo, gif ali lastni meme.

Neomejeno lahko prepletaš drznost, kreativnost, izvirnost in duhovitost. Lahko si privoščiš Lada ali pa se mu pokloniš s svojim prispevkom. Bolj bo zabavno, bolj bo odmevalo na sceni. Svojo super najboljšo idejo lahko naložiš na www.hoferscena.si, sodelovanje pa se ti bo splačalo, saj bo po koncu nagradne igre podeljenih 5 privlačnih nagrad. Zato le kreativnost vklopi in s svojim žurom na HOFER (S)CENO stopi. Podri tabuje, vklopi domišljijo in predstavi svoj svet, v katerem vsi živijo, kot želijo. Dobro vemo, da se izzivu ne moreš upreti, zato ne odlašaj s sodelovanjem.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Nives uresničila svoje sanje
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Nives uresničila svoje sanje
naslednji članek
Jasna Kuljaj, Boštjan Romih in Jože Potrebuješ zapeli skupaj
Svet slavnih
Jasna Kuljaj, Boštjan Romih in Jože Potrebuješ zapeli skupaj
#nasazenazenska
nasazenazenska