pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Takšno je družinsko življenje Nine Rakovec in Roberta Korošca

18. 6. 2022; 10.00
Avtor: Revija Lady
krafft 3

Nina Rakovec in Robert Korošec. foto: Mediaspeed

Igralca imata rada zasebnost, a je Nina Rakovec vseeno delila malce podrobnosti o tem, kako se ima njuna družina ...

Članica igralskega ansambla MGL Nina Rakovec je izvrstna igralka, zasebno pa je čudovita mati petletni hčerki Lejli ter dveinpolletnemu sinu Oliverju, ki ju ima z igralcem Robertom Korošcem. Na svoja otroka je zelo ponosna. »Super sta, zelo se imata rada. Zelo sem vesela, da je med njima tako majhna razlika v letih, saj se skupaj igrata, tako da sva midva včasih kar presenečena, da imava toliko miru. Zelo rada imata kužke in se njimi tudi igrata. Zelo so povezani. Ko naju imata dovolj, se zapreta v sobo in nama s tem dasta vedeti, da zdaj potrebujeta svoj mir. Najlepše na svetu mi je, da imata zelo rada knjige, in ko ju včasih najdeva, kako v sobici sedita in gledata vsak svojo knjigo, si rečeva: 'Očitno nekaj delava prav.' Saj se tudi stepeta, da ne bo pomote. Pa nama pijeta živce, ker sta 'gavnarja' po mami,« v smehu opiše svojo družino Nina, ki skupaj z Robertom veliko pozornosti posveča tudi gradnji dobrega odnosa, saj se zaveda, da se bosta otroka vedno vračala k njima, le če se bosta doma počutila ljubljena in varna.

Nina Rakovec in Robert Korošec foto: Marko Vavpotič

»Zelo pomembno se mi zdi, da vesta, da imata pri naju zmeraj oporo in pristan. Da imata vedno dom, tudi če bosta na drugem koncu sveta,« poudarja Nina. Sama je zelo vesela, da ima svojo družinsko celico, kamor se lahko vedno zateče in zjoka, saj jo potem stvari malo manj spodnesejo, kot so jo včasih.

»Včasih mi je bil oder ves svet, moje vse, to je bil skoraj moj prvi dom, zdaj pa imam na tehtnici nekaj pomembnejšega, kar me drži pokonci,« je za revijo Lady pojasnila igralka, ki bo poletni oddih z družino tudi letos preživela na njihovi skriti družinski lokaciji v naravi, daleč stran od civilizacije. »Na našem 'robinzonu' zelo uživamo. Radi imamo namreč malo bolj divje počitnice, odklop od vseh ljudi, od vsega, da smo mi sami,« pojasnjuje Nina.

prejšnji članek
Jure Godler rad dobro jé, ne zna kuhati
Zdravje
Jure Godler rad dobro jé, ne zna kuhati
naslednji članek
Zmagovalec šova MasterChef  dobil krila in poletel proti sanjam
Resničnostni šovi
Zmagovalec šova MasterChef dobil krila in poletel proti sanjam