franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Celine Dion iskreno o moževi bolezni

20. 2. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
Celine Dion

Mož Rene je vedno poskrbel za to, da pevka ni imela nobenih skrbi.

Ko je leta 2016 René Angélil, mož priznane pevke, umrl, je le-ta izgubila ljubezen svojega življenja. Zdaj pa je spregovorila o njegovi bitki.

Celine in René sta svoje razmerje pričela leta 1987, ko je bila pevka stara zgolj 19 let, glasbeni producent pa je bil star 45 let. Spoznala pa sta se že 7 let prej. Čeprav so jima na začetku številni napovedali hiter konec razmerja, pa se to ni zgodilo. Par se je namreč leta 1994 poročil in v zakonu ostal vse do njegove smrti leta 2016. Rene je bil zagotovo ljubezen njenega življenja. Zdaj pa je Celine končno spregovorila o njegovi dolgi bitki z boleznijo. 

Celine Dion s soprogom in sinovi.

"Moj mož tri leta ni naredil niti požirka vode ali hrane. Jedel je skozi cevko. Edina stvar, ki sem si jo želela, ko je bil on v triletni agoniji, je bila ta, da bi živel v miru. Želela sem, da bi se počutil lahko in brez skrbi. Doživel je infarkt, bilo je tako hitro, ničesar ni čutil. Počutila sem se, kot da je bil osvobojen svoje bolečine," je povedala Dionova. K temu pa je dodala tudi nekaj besed, ki razkrivajo moč in velikost njune ljubezni. "Vsega me je naučil. Bil je edini moški, ki sem ga videla. Edini moški, ki sem ga ljubila. Edini moški, ki sem ga poljubila ... Takoj sem se zaljubila vanj. Ne v romantičnem smislu, saj sem bila stara šele 12 let. Zaljubljena sem bila v način, na katerega se je obnašal do ljudi okoli mene." 

prejšnji članek
Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala mamica
Svet slavnih
Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala mamica
naslednji članek
Marshmello: Razkrito, kdo se skriva pod masko
Svet slavnih
Marshmello: Razkrito, kdo se skriva pod masko