Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Teja Glažar (Reka ljubezni) o šoku ob diagnozi raka

19. 2. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Teja Glažar (25)

Teja Glažar bo tokrat prevzela vlogo ''vaške čarovnice''. foto: POP TV

Danes 81-letna slovenska igralka Teja Glažar, ki smo jo spremljali tudi v serijah Reka ljubezni in Usodno vino, je pred leti prejela diagnozo bolezni rak.

"Staremu človeku materialne dobrine niso več pomembne. Tega sem se še posebno zavedela pred leti, ko so mi postavili diagnozo raka. Takrat sem bila ob novici v šoku kar dva dni," je igralka Teja Glažar povedala za revijo Obrazi. Najprej je bila diagnoza zelo huda, namenila ji je zgolj dve leti življenja, igralka pa danes priznava, da se je že pripravljala na odhod. Prejela jo je med snemanjem serije Reka ljubezni, ki so jo na komercialni televiziji Pop TV začeli predvajati leta 2017. 

Ne boste verjeli, kaj so naredili! To si morate ogledati. KLIKNITE >>TUKAJ<<.

Ambasadorka medgeneracijskega sodelovanja je igralka Teja Glažar. foto: arhiv Media24

Renato Jenček, Teja Glažar in Jožef Ropoša foto: Goran Antlej / M24.si

Povedala pa je tudi nekaj več o sami diagnozi in bolezni: "Se je, čeprav sprva ni kazalo, da bo tako. Bilo je ravno med snemanjem televizijske serije Reka ljubezni, ko so mi postavili diagnozo zelo usodne oblike krvnega raka, plazmocitoma. Na koncu se je izkazalo, da diagnoza ni bila tako huda, mi je pa strah vzel nekaj mesecev življenja, predvsem čakanje na izvide je bilo mučno. Prognoza preživetja je bila dve leti. Spominjam se, da sem razmišljala, kako naj o bolezni povem producentom serije, nisem si upala … Nekako sem si izračunala, da mi bo vendarle uspelo posneti sezoni. Začela sem tudi pospravljati dokumente in se pripravljati na odhod. K sreči se je na koncu izkazalo, da vendarle ne gre za plazmocitom. So pa take izkušnje povod, da začnemo razmišljati o minljivosti. Življenje je eno samo in je edina stvar, ki je ne moremo kupiti. Ko ga je konec, ga je konec."

prejšnji članek
Gojmir Lešnjak - Gojc živi na dveh lokacijah
Svet slavnih
Gojmir Lešnjak - Gojc živi na dveh lokacijah
naslednji članek
Ana Bucik zaročena s tem postavnim slovenskim nogometašem
Svet slavnih
Ana Bucik zaročena s tem postavnim slovenskim nogometašem
#nasazenazenska
nasazenazenska