državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

NOVO vadbeni program, posebej zasnovan za ženske v menopavzi - AKTIVNAMENA

10. 10. 2023; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
IMG_20200410_112443 Thera Tina2
Ste ženska v menopavzi in iščete učinkovit način, kako ohraniti svojo telesno kondicijo in zdravje? Imamo rešitev za vas! Predstavljamo vam inovativen online vadbeni program, posebej zasnovan za ženske v menopavzi.

Menopavza je naravno obdobje v življenju vsake ženske, ki prinaša številne spremembe, tako fizične kot čustvene. Medtem ko se mnoge ženske v tem obdobju soočajo s težavami, kot so povečanje telesne teže, izguba mišične mase, nihanje razpoloženja in težave s spanjem, je redna telesna aktivnost ključnega pomena za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Naš online vadbeni program je zasnovan tako, da vam pomaga premagati te izzive menopavze in doseči svoje cilje glede telesne kondicije. Program vključuje različne vrste vadbe, ki so prilagojene potrebam žensk v menopavzi. Od aerobnih vadb, kot so tek, kolesarjenje ali ples, do vaj za moč, ki pomagajo ohranjati mišično maso in kostno gostoto, boste našli vse, kar potrebujete za celovito vadbeno rutino.

Ena od ključnih prednosti našega online vadbenega programa je, da ga lahko izvajate udobno od doma. Ni vam treba obiskovati fitnes centra ali se prilagajati urnikom skupinskih vadb. Preprosto se prijavite na našo platformo in dostopajte do različnih vadbenih videov, ki so na voljo 24/7. Tako lahko vadite kadar koli vam ustreza, ne glede na vaše obveznosti.

Poleg tega vam naš program ponuja tudi prehranske nasvete, ki so prilagojeni potrebam žensk v menopavzi. Zdrava prehrana je ključnega pomena za ohranjanje zdrave telesne teže in preprečevanje povečanja telesne maščobe, ki je pogosto povezano z menopavzo. Program vam bo pomagal sestaviti uravnotežen jedilnik, ki vključuje hranila, pomembna za vaše zdravje v menopavzi.

3 mesečni program vključuje:

• 24 treningov za moč, ki jih lahko izvajaš kjerkoli in trajajo 30-40min

• video prikaz in razlaga vaj

• 5 pilates vadb za krepitev globokih stabilizatorjev in mišic medeničnega dna

• vaje za sproščanje in raztezanje

• smernice na področju prehrane in prehranskih dodatkov

• Dostop do zaprte FB skupine, kjer boš dobila 100% pomoč in podporo, ki ju potrebuješ

Ne čakajte več! Pridružite se našemu online vadbenemu programu in začnite skrbeti za svoje zdravje in dobro počutje že danes. Ne samo, da boste izboljšali svojo telesno kondicijo, ampak boste tudi okrepili svoje samozavest in se počutili bolj energične. Ne dovolite, da menopavza vpliva na vaše življenje - prevzemite nadzor in postanite najboljša verzija sebe!

IZKORISTI AKCIJSKO CENO S PRIJAVO DO 15.10.2023!!

Link: https://www.thera-tina.si/aktivnamena

prejšnji članek
Za kaj vse lahko uporabite divji kostanj?
Zdravje
Za kaj vse lahko uporabite divji kostanj?
naslednji članek
Recept iz preprostih sestavin: Hitra gobja pojedina
Kulinarika
Recept iz preprostih sestavin: Hitra gobja pojedina