zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Drzne stvari, ki bi jih morala vsaka ženska narediti vsaj enkrat v življenju

1. 10. 2017; 01.00
Avtor: A.P.
ženska blond rumena klobuk
Vaše življenje ne more biti popolnoma srečno, če kdaj pa kdaj ne tvegate, če si ne dovolite biti pogumna, saj lahko tako zamudite izjemne priložnosti. Ne dejate tega, saj si zaslužite, karkoli si zaželite.

Povabite nekoga ven. Tradicionalno je, da so moški tisti, ki dekle povabijo na zmenek, ampak moderne ženske pa so tiste, ki na to vprašanje ne čakajo. Sprehodite se do moškega, ga povebite na zmenek, saj boste tako prihranili veliko časa in energije, ki bi ju drugače porabili za to, da bi vas moški opazil. Povabilo na zmenek je nekaj, kar je moškim privlačno in je ena izmed bolj drznih stvari, ki jo morate storiti.

Skregajte se za napredovanje. Zalužite si iti tako daleč v svoji karieri, kot si sami želite. Četudi ste mnenja, da novo nastalo mesto ne boste nikoli dobili, se vseeno zanj prijavite, pokažite pobudo. Recite si, da ste dovolj dobri, četudi nimate vseh kvalifikacij, saj nikoli ne veste, kaj se lahko zgodi.

Naredite stvari, ki se jih bojite. Ne zamudite skoka s padalom, pojdite na divji in ogromen tobogan, ki ste se ga vedno najbolj bali ob obisku zabaviščnega parka. Važno je, da delate nekaj, kar je izven vaše udobne cone, saj boste tako lahko zelo ponosni sami nase.


Poskusite eksotično hrano. Nekateri ste izbirčni pri hrani, zato si dajte nov izziv in poiskusite krožnik, katerega ime vam požene strah v kosti. Nikoli ne boste vedeli, kaj vam bo všeč, če tega ne poiskusite. Če se vedno držite starih in preverjenih jedi, ki ste jih jedli kot otrok, se boste začeli dolgočasiti. Začinite zadevo z novimi začimbami!

Potujte sami. Ne potrebujete cele skupine prijateljev, vse lahko naredite sami. Če boste šli z družbo, boste morali del svojega časa preživeti in početi stvari, ki jih želijo oni.

Pojte na karaokah. Odpravite se na skupinski večer s svojimi prijatelji in pojdite na oder. Četudi ste najslabša pevka na svetu, vas bo publika morca oboževala. Važno je, da uživate!


Tvegajte. Preselite se v novo mesto, poljubite osebo, ki vam je všeč na večer pred novim letom. Tvegajte, saj vam lahko to obrne življenje na glavo. Ni važno kaj boste storili, važno je, da ste za to dovolj pogumni.

prejšnji članek
Čiščenje zagotavlja boljše počutje
Življenjski slog
Čiščenje zagotavlja boljše počutje
naslednji članek
Privoščite si odličen in zdrav obrok
Zdravje
Privoščite si odličen in zdrav obrok