nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Preverite, kaj vam napoveduje Nostradamus!

8. 12. 2016; 10.51
Avtor: D. B.
Nostradamus krog

foto: Zajem zaslonske slike

Premikanje po magičnemu krogu Nostradamusa vam bo dalo odgovore na vsa vaša vprašanja ...

Michelle de Notre Dame, znan tudi kot Nostradamus, je bil astrolog, zdravnik in alkimist, a po vsem svetu je zaslovel predvsem zaradi svojih prerokb. Številne njegove napovedi so se že uresničile, z izjemno natančnostjo pa se uresničujejo tudi danes.

Nostradamus naj bi bil tudi tisti, ki je iznašel premikanje s prstom po krogu usode, čeprav o tem ni nobenih dokazov. Ta metoda je enostavna in presenetljivo natančna. Zaprite oči, osredotočite se na vprašanje, ki vas trenutno zanima in postavite prst v območje kroga. Številka, ki se je boste s prstom dotaknili, je odgovor na vaše vprašanje.

Odgovore si poglejte spodaj ...

Premikanje po Nostradamusovem krogu

1. Da. Sodite med tiste ljudi, ki nikoli ne izgubijo prisebnosti in razsodnosti, tudi v najtežjih situacijah. Vztrajajte pri iskanju rešitve za vaše težave, saj ste vzdržljivi in imate potrpljenje. Čaka vas uspeh. Zaupajte vase in v druge.

2. Da. A ne danes ali jutri. Nekdo vas na vaši poti ovira. Ne vzemite ga preveč resno, a po drugi strani ga ne podcenjujte. Izogibajte se konfliktu. Poskušajte najti pozitivno rešitev za svoje težave.

3. Da. Dogodki bodo v sledečih dneh presegli vaša pričakovanja. Ne trošite energije za nepomembne stvari. Vi imate prednost. V vsakem primeru bodite potrpežljivi in vzdržljivi, in to do sebe in ostalih. Izogibajte se konfliktu. Poskušajte najti svojo rešitev.

4. Da. V tem trenutku se vam nasmiha sreča. Ne dvomite v razplet, saj za to nimate nobenega razloga. Sreča vas bo še nekaj časa spremljala. Uživajte v teh srečnih tednih.

5. Drži. V tem trenutku preveč pozornosti posvečate mnenju drugih in izpuščate ugodno situacijo. Ne čakajte predolgo, a dajte drugim vedeti, da morajo spoštovati vas in vaše mnenje. Taktične igre peljejo v zablode in ne rušijo zaupanje.

6. Vse bo težje, kot pričakujete. Vaša predvidevanja niso pravilna. Ostali vidijo to v povsem drugačni luči. Upoštevajte nasvet bližnjega in ne nasedajte lažnemu upanju.

7. Na to vprašanje za zdaj ni odgovora. Vzemite si čas in si ne polnite glave z smešnimi težavami. Poskušajte uživati v trenutku. Kasneje se bo vse rešilo. Če ste zelo zaskrbljeni, čez teden dni spet poiščite pomoč v magičnem krogu.

8. Previdno. Ne verjemite vsemu, kar vam pravijo. Ohranite distanco. Danes je vse videti bolj ugodno, kot v resnici je. Pazite, da kasneje ne boste razočarani.

9. Brez dvoma. Vendar boste potrebovali pomoč. O težavah, ki vas tarejo, se pogovorite z dobrim prijateljem, saj je objektiven in ne vse gleda bolj z razumom.

10. Da. Vendar ne dovolite, da vas zapeljejo v zablodo. Pokažite več samozavesti in vse bo v redu. V tem trenutku lahko popolnoma zaupate svoji intuiciji. 

11. Vprašanje je zastavljeno prezgodaj. Za zdaj ga pustite ob strani, saj še ni »dozorelo«. Bodite popustljivi. zaradi tega vas bodo cenili.

12. Zelo verjetno. Vse napreduje veliko hitreje in boljše, kot ste mislili. Pomembno je, da pri drugih ne boste pustili vtis nezainteresiranosti. Bodite pozorni: nekdo iskreno poskuša postati vaš prijatelj.

13. Vse se bo zgodilo -  a ne tako, kot je bilo načrtovano. Videti ste neodločni. Imajo vas za nepredvidljivo osebo, kar ni vaša prednost. Spremenite vtis. Bolj so vam naklonjeni, kot mislite.

14. Vse bo dobro. A le v primeru, da boste ukrepali. Dovoljeno je vse, le odlaganje na jutri. Prevzemite pobudo in presenetite vse s svojo učinkovitostjo ter z bogastvom idej.

15. Da, lahko se zanesete na srečo.Pred vami je ugoden preobrat. Hitre poteze vas bodo odpeljale v napačne smeri in vam lahko škodijo.

16. Vse, kar ste upali, se bo uresničilo. A povsem drugače, kot ste si to zamislili. Zato, bodite pripravljeni za katerokoli spremembo in ne osredotočajte se le na en postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost in upoštevajte vsak argument.

17. Vprašanje še vedno ne bo dobilo odgovora. Pazljivo razmislite o svojih željah, saj vaši občutki še vedno niso povsem jasni. Zaradi tega od drugih preveč pričakujete. V naslednjih dneh bo vse ostalo brez spremembe. Neka srečna okoliščina pa lahko reši vse vaše težave. Pazljivo poslušajte svoj notranji glas.

18. Nastanejo lahko težave. Na začetku boste morda razočarani, a to ne pomeni, da so vaše možnosti enake ničli. Nasprotno: razočaranje bo vzpodbudilo pozitiven razvoj. Vaš krog prijateljev raste, postaja boljši in stabilnejši.

19. Če se ne boste osvobodili lastnih dvomov, boste marsikaj pokvarili. Če vam sreča ni naklonjena, je lahko krivec za to vaša pretirana skromnost in negotovost. Postavite jih na stranski tir. Bodite odprti do drugih in družabni.

20. Da. V tem trenutku je sreča na vaši strani. Zaradi tega ne dvomite v pozitiven razplet. Še boste uživali v srečnem obdobju.

21. Da. Za končno doseganje cilja boste morali vložiti še nekaj truda. Upajte si, tvegajte in obvezno boste uspeli. Bodite pozorni na vse, kar se dogaja okoli vas in imejte v mislih – naključja ne obstajajo. Na tem svetu se nič ne zgodi po naključju.

prejšnji članek
Metka Albreht: Svoje delo jemljem resno
Svet slavnih
Metka Albreht: Svoje delo jemljem resno
naslednji članek
Meditacija: sprostitev za telo in duha
Zdravje
Meditacija: sprostitev za telo in duha