stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Idealna rešitev za vse z majhno kopalnico

2. 12. 2017; 03.00
Avtor: Dom2
Geberit kopalnica s pršno površino Setaplano
Trendi opremljanja modernih kopalnic so usmerjeni vedno bolj v udobje in dizajn. Za to pa potrebujemo prostor. Če prenavljate majhno kopalnico, imamo odlično rešitev, ki bo izredno varčna s prostorom, hkrati pa bo tudi v najmanjšo kopalnico vnesla dizajnersko noto.

Kopalnica se razvija v glavni prostor za sproščanje telesa in duha. Geberit kot vodilni proizvajalec sanitarne tehnike in vodilni na področju ustvarjanja kopalniških trendov, hkrati izpostavlja drug trend vedno pogostejšega prenavljanja starejših manjših kopalnic, ki jih opazimo še posebej v stanovanjskih blokih. Takšne majhne kopalnice so precej neugodne za optimalno razporeditev elementov, ki je nujna za naše udobje. S takšnimi izzivi se uspešno soočajo njihovi strokovnjaki, ki svojim strankam svetujejo najboljšo izbiro elementov, pri čemer upoštevajo najnovejše trende pri opremljanju modernih kopalnic.

Površina iz mineralnega materiala.

Eden največjih trendov sodobnih kopalnic, ki tudi iz majhne kopalnice izvzame največji potencial in je hkrati pravi dizajnerski element, je breznivojska pršna površina. Standardna prha v majhni kopalnici enostavno zavzame preveč prostora, breznivojska prha pa manevrski prostor izrazito poveča. Geberitova najnovejša pršna površina rešuje prostorski problem in daje kopalnici dotik elegance. Talna pršna plošča zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju. Očarala vas bo na prvi pogled in na prvi dotik.

Breznivojske prhe so zadnji najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic. Nič čudnega, saj izrazito povečajo oblikovalski manevrski prostor v kopalnici. Tako pri novogradnjah kot pri obnovah mimogrede spremenijo 'mokre površine' v osrednji element kopalnic, v katerih se z veseljem sprostimo. Nova površina za prhanje Geberit Setaplano se pri tem postavlja s prav posebnimi odlikami. Narejena je namreč iz posebnega mineralnega materiala, zaradi katerega je površina na otip prijetno topla, svilnato mehka in protizdrsna. Hkrati pa je izjemno higienična, saj zelo odporna površina brez por in robov omogoča enostavno čiščenje, poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost. Plošča za prhanje je na voljo v različnih velikostih in z odtokom ob robu plošče zagotavlja veliko prostora za drugo opremo ali za vaše splošno udobje v prostoru. Udobja prhanja ne ovirata niti odtok in niti voda, ki se pri običajnih prhah lahko nabira.

prejšnji članek
Pripravite popolno spenjeno mleko
Zdravje
Pripravite popolno spenjeno mleko
naslednji članek
Koža – izdajalka vašega počutja
Moda&Lepota
Koža – izdajalka vašega počutja