nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Korenska čakra – čakra stabilnosti in obilja

12. 1. 2021; 04.00
Avtor: K.S.
čakre

Kot energetski spekter frekvenc (barv) smo ljudje pravzaprav kot mavrice. In lepa mavrica pomeni dobro zdravje ter gladek pretok energij po telesu. foto: dreamstime

Čakre, ki so po vzhodni tradiciji (predvsem hinduizma) del našega nefizičnega/subtilnega telesa, lahko na naše življenje močno vplivajo. Če imate občutek, da nikakor ne najdete svoje stabilnosti in se nenehno soočate s težavami z denarjem, obstaja velika verjetno, da se soočate z blokado na 1. čakri, ki je bolje poznana kot korenska.

Korenska čakra je znana kot center naše stabilnosti (tudi finančne) in je povezana z domom, občutkom pripadnosti in samo identiteto. Nahaja se na začetku hrbtenice in je močno povezana z elementom zemlje.

Z delom na prvi čakri si zagotavljamo ne le lastno stabilnost v življenju (osebna, finančna, v odnosih, na delu), ampak tudi dovolj energije za delovanje ostalih čaker. Nanjo in njeno delovanje lahko vplivamo ne le preko uporabe rdeče barve (lahko na oblekah ali modnih dodatkih), ampak tudi fizičnih vaj in dihalnih tehnik. Plešite, prakticirajte jogo in se nasploh obkrožite z elementi narave.

prejšnji članek
Grdo izrabili imeni Luke Dončića in Davida Urankarja
Svet slavnih
Grdo izrabili imeni Luke Dončića in Davida Urankarja
naslednji članek
Preprečimo bolezni jeter
Zdravje
Preprečimo bolezni jeter