profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

5 znakov, da se vam obetajo spremembe

18. 1. 2019; 04.00
Avtor: K. S.
profimedia-0319108917

Dvomi foto: Profimedia

Ste se kdaj znašli na točki, ko nič ni šlo po planu in ste se počutili, kot da ima vesolje do vas zamero? Pozor, verjetno ste priča lastni transformaciji.

Kadar je na poti pomembna sprememba v vašem življenju, vam vesolje po svoje nenehno daje skrite znake. Popelje vas čez 5 faz, tekom katerih vas pripravlja, a te niso ravno simpatične. Preverite v nadaljevanju, kako lahko ugotovite, če ste na omenjeni poti transformacije tudi sami.

  1. Pojavijo se vzorci

Prva faza vsebuje cikliranje vzorcev, znotraj katerih se vam podajajo eni in isti nasveti, ene in iste besede. Lahko da se vse začne s pogovorom, tekom katerega vam prijatelj preda mnenje, to pa kasneje opažate na več frontah in v različnih oblikah. Kot da bi se ideja vpletla v vaše misli in je ne morete spraviti več ven. Iste stavke ali vsaj sporočilo slišite v pesmih, vidite na plakatih, preberete v naključnem članku ali vidite v naključno izbranem filmu.

  1. Pojavi se občutek tesnobe

Druga faza lahko že vpliva na naše fizično telo, saj sproža težave s spanjem, ki pa je lahko posledica tesnobe. Gre se reakcijo telesa, ki vam sporoča, da se nekaj plete, le da ne morete točno definirati, za kaj natanko se gre. Lahko da v resnici podzavestno že čutite valove sprememb, ki se vam približujejo.

  1. Vse gre narobe

V tretji fazi ste že priča prvim spremembam, le da te niso tako pozitivne. Prihaja namreč do kolapsa sistema. Ne glede na to, kako močno se trudite, vsi plani se znova in znova rušijo. Ste kdaj pomislili, da se to dogaja ravno zato, ker je za vas pripravljeno nekaj več in tako po svoje ne smete korakati po poti, ki ste si jo izbrali sami? Saj veste, vse se v resnici zgodi z razlogom. Kjer se zapro ena vrata, se odpro druga.

  1. Pojavi se občutek, da nekaj ni v redu

Četrta faza je kot šesti čut, ki vam začne glasneje sporoča, da nekaj preprosto ni prav. Pot po kateri hodite, vam enostavno ne diši, čeravno vam je bila nekaj časa nazaj idealna. Nekaj je narobe, a ne veste točno kaj. Podzavestno tako že veste, da je potrebna sprememba poti ali delovanja. Ste tik pred tem, da ugotovite, kaj natanko je tisto, kar potrebujete za preboj v življenju.

  1. Razodetje

Končno, prišli smo do zadnje faze, ki pa prinaša razodetje. Prišel je čas za resnico in soočanje z realnostjo nastalega. Naenkrat se vsi puzzli sestavljanke poklopijo, pred vami je celotna slika. Lahko da spoznate, kaj je tisto, kar ste do sedaj nenehno ignorirali, nekaj, kar ste enostavno spregledali ali delali narobe. Odprle se vam bodo oči, prišli boste do tistega »aha« momenta. Od tega trenutka dalje se bo vaše življenje obrnilo na boljše.

prejšnji članek
Zlobna čarovnica Anne Hathaway
Svet slavnih
Zlobna čarovnica Anne Hathaway
naslednji članek
Le najbolj zgodnji bodo videli sprektakel super krvave Lune!
Zdravje
Le najbolj zgodnji bodo videli sprektakel super krvave Lune!