nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vam je ljubši pes ali mačka: kaj to pove o vas?

20. 8. 2021; 04.00
Avtor: V.M.
muc, kuža

Muca ali kuža? foto: Pixabay

Pred vami so fotografije domačih ljubljenčkov, Razmislite in povejte, katera žival vam je ljubša - pes ali mačka? Izbira vam ljube živali veliko pove o vašem karakterju. Dajmo, preverimo, če opisano drži tudi za vas.

Pes

Brez pomisleka ste izbrali psa, kajne? Dobro, morda ne ravno te pasme, ampak saj se razumemo. Slednje pomeni, da ste izjemno zvesta oseba. Lojalnost izkazujete zlasti ljudem, ki so vam blizu in ki jih imate radi. Po srcu ste dobri, četudi morda včasih delujete nekoliko grobi. Ste precej intuitativna oseba, večkrat se je že izkazalo, da se lahko zanesete na svoje občutke.

Muca ali kuža? foto: Pixabay

Mačka

Ob tej prikupni muci ste se raznežili, mar ne? Kaj to pove o vas? To naj bi pomenilo, da ste na splošno zelo priljubljeni. Ljudje se dobro počutijo v vaši družbi, kar vam veliko pomeni. Vaše razmišljanje je modro, obzorja si širite tudi tako, da odkrivate nove stvari. Potovanja vam slikajo nasmeh na obraz, če bi bilo mogoče, bi si ogledali številne dežele širom sveta. Rutinsko življenje vam ne godi, dan si radi popestrite po svoje …

Kuža foto: Pexels

Muca foto: Pexels

prejšnji članek
Potrjeno: Severina in Igor uradno ločena
Svet slavnih
Potrjeno: Severina in Igor uradno ločena
naslednji članek
Recept: Sočne rezine z jagodami in lubenico
Kulinarika
Recept: Sočne rezine z jagodami in lubenico