stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

13. 3. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Bodite iskreni s sabo in si priznajte občutke, ki vas navdajajo ob spremembah v službi in odmaknjenosti partnerja od vas. Šele ko spregledate v sebi, se lahko kaj spremeni.

Bik
Kdaj boste spoznali, da nimate prav? Razburjate se o stvareh, ki so že mimo. Preverite realnost in se tako obnašajte, doma in v službi. Povsod vas namreč čudno gledajo.

Dvojčka
Tako, kot želite, da se drugi obnašajo do vas, se vi obnašajte do drugih. To velja za vsa področja in danes je dober dan, da začnete prakticirati svoje odločitve iz preteklosti.

Rak
Izogibajte se bolečim točkam, svoji notranji občutljivosti in se danes ne lotevajte nobenega pogovora, kjer se ne počutite popolnoma samozavestno, sproščeno in seksi.



Lev
Prepolni boste občutkov in sarkastične pripombe bodo letele iz vas. Lahko, da boste prizadeli koga bližnjega, a vam bo vseeno, ker tudi drugi ne pazijo na vaša čustva.

Devica
Prijatelji, znanci vam bodo pokazali naklonjenost in zapletli se boste v pravo petkovo dogodivščino, kar vam bo nenavadno, saj ste se precej navadili rutine. Sprostite se.

Tehtnica
Hodili boste dva metra nad zemljo zaradi odlicnega počutja in odprtega srca za ljubezen. Lahko, da bo temu kriva simpatija ali pa preprosto zaljubljenost v življenje.

Škorpijon


Čustva vam ne bodo dala miru, dokler ne uredite neke zadeve. Samo pogovorite se iskreno in izrazite svoje želje in načrte. Ne bodite pa užaljeni, če se vsi ne bodo strinjali.

Strelec
Nihali boste med užaljenostjo in željo, da nadaljujete začeto, a danes ni dober dan, da se kakorkoli odločite. Ne bodite preveč pametni, temveč prisluhnite idejam drugih.

Kozorog
Današnje delo, sestanki in vse, kar se boste dogovorili, bo odlično vplivalo na vašo prihodnost. Polni boste kreativnih idej in začuda ne boste imeli ovir v komunikaciji.

Vodnar
Dovolj imate mlačnosti in čakanja, da se drugi odločijo, kaj bi radi. Želite živeti in ni vam težko delati karkoli si zastavite, samo da vas ne ovirajo drugi pri tem. Poiščite zaveznike.


Ribi
Globoka čustva vas bodo povezala z neko osebo, ki ni nujno, da jo dolgo poznate. Počutili se boste več desetletij mlajši in energije boste imeli za vse dogodivščine.

prejšnji članek
Jutro prinaša postopno ugasnitev javnega življenja
Zdravje
Jutro prinaša postopno ugasnitev javnega življenja
naslednji članek
Mel C razmerje je končala s hčerkino pomočjo
Svet slavnih
Mel C razmerje je končala s hčerkino pomočjo