pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To je najslabša lastnost nebesnega znamenja 'lev'

26. 7. 2022; 06.00
Avtor: Neja Kralj
Horoskop, Lev

Horoskop, Lev foto: Shutterstock

Predstavniki levov ste drzni, inteligentni, topli in pogumni. Včasih lahko vašo dominantnost in samozavest razumejo nekoliko drugače.

Lev je pustolovec, ki išče ravnotežje med intenzivnim življenjem družabnih obveznosti in potovanji z veliko časa za sprostitev in razkošje.
Osebnost leva je še veliko več, a ni zelo očitna, dokler ga zares ne spoznate. Da bi vam dali nekaj vpogleda v to, kaj v resnici pomeni biti rojen v znamenju leva, vam bomo razkrili njegove pozitivne in negativne lastnosti.
Če ste eden izmed levov, le pozorno preberite članek – verjetno boste dobili občutek, da je vse besedilo opisovanje vas, morda pa odkrijete o sebi tudi kaj novega, česar do zdaj niste prepoznali.

POZITIVNE LASTNOSTI
Radi živite dobro življenje
Imate velik krog prijateljev in znancev. Za vse skrbite, negujete odnose in ste do njih na moč radodarni. Do njih imate zaščitniški odnos, saj vam je zelo mar za tiste, ki so vam blizu. Celo borite se za to, da bi imeli vse, kar si želijo, enako pa poskrbite zase. Radi živite življenje na svoj način in pod svojimi pogoji. Ni vam všeč, ko vam nekdo vsiljuje svoja pravila.



Optimistični ste
Lev je optimist, ki je sposoben videti le zlato linijo življenja. Vedno vidite pozitivno plat vsake okoliščine, s katero se soočate. Raje uživate v dobrem, kot pa premišljujete o slabem.

Ste priljubljeni in vedno vodja
Ste naravni vodja in vedno želite biti na vrhu in v središču pozornosti. Ne morete se spomniti nikogar, ki bi lahko bolje vodil kot vi. Rojeni ste s kraljevsko avro in radodarnostjo, ki običajno napelje druge, da vam sledijo. Obožujete zvezdništvo in vedno želite biti superjunak ali čebelja matica za vse. Trdo delate, da bi bili v središču družabnih srečanj. Vaša naravna samozavest, intuicija za ugajanje množicam in želja po pozornosti vas naredijo priljubljene.


Ste prijazni in zaščitniški
Počutite se odgovorne in ste vedno pripravljeni pomagati bližnjim in ljubljenim v stiski. Potrudili se boste, da bodo vaši najdražji in bližnji srečni. Vsakič se boste zavzeli za šibkejšega. Kot lev imate sočutno srce in ste po navadi izjemno prijazno in radodarno bitje.

Ste zvesti
Če je ena lastnost v vas vpisana od nekdaj in za vekomaj, je to vaša zvestoba. Zelo ste zvesti svojim prijateljem, znancem in bližnjim.

Ste pošteni


Vedno ste pošteni. Z ljudmi ste izjemno neposredni in odkriti ter jim dajete poštene povratne informacije. Ste neposredni in nikoli ne boste govorili laži samo zato, da bi naredili vtis na druge. Vaša poštenost je pogosto videti kot pretirana odkritost.

Ste živahni in željni pozornosti
Levi ste rojeni s smislom za dramo in vzkipljivost. Radi ste v središču pozornosti in na vsakem družabnem srečanju ali zabavi ste odličen zabavljač. Obvladujete občinstvo in prejmete stoječe ovacije za vse navdihujoče govore in šale. Nikoli niste dolgočasni, ne želite pa deliti odra z drugimi.

NEGATIVNE LASTNOSTI
Aroganca


Včasih lahko vašo dominantnost in samozavest razumejo bolj kot aroganco in domišljavost. Mislite, da imate prav, če ste sami prišli do zaključka. Včasih postanete tudi egocentrični in mislite, da ste najboljši v vsem. Radi dajete nasvete, a sami jih neradi sprejemate.

Še več negativnih lastnosti pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. 

prejšnji članek
Tako na dopustu uživa strokovnjakinja Poroke na prvi pogled
Resničnostni šovi
Tako na dopustu uživa strokovnjakinja Poroke na prvi pogled
naslednji članek
Jure Godler bo kmalu izdal novo knjigo
Svet slavnih
Jure Godler bo kmalu izdal novo knjigo