stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Datumi, na katere morate biti pozorni julija letos!

1. 7. 2023; 03.00
Avtor: Tanaaz/Novice Svet24
polna luna

Polna luna foto: Dreamstime

Ob vseh kozmičnih energijah, ki vladajo ta mesec, in naraščajočem številu retrogradnih planetov na nebu je julij popoln čas, da se prepustite toku. Pomemben dan že ponedeljek, 3. julija!

Stvari se morda zdijo nekoliko zapletene, a če se prepustimo toku, lahko ugotovimo, da smo prispeli tja, kjer bi tudi morali biti. Imejte svoja pričakovanja pod nadzorom, po drugi strani pa bodite najboljša različica sebe, vsak dan.
Pa si oglejmo ključne astrološke datume v juliju.

3. JULIJ – POLNA LUNA V KOZOROGU
Polna luna v znamenju kozoroga nas opominja, da zmoremo tudi težke stvari! Dala nam bo motivacijo, odločnost in zagon za soočanje z vsemi izzivi, ki nam prihajajo na pot. Čeprav je okoli te polne lune nekaj težke energije, imamo na svoji strani podporo vesolja, da prenesemo vsako breme. Ozemljitvene vibracije kozoroga nas bodo tudi spomnile, da v svoje življenje vnesemo stabilnost, bodisi z ustvarjanjem meja bodisi s spoštovanjem urnika, ali pa le z okrepitvijo in prevzemanjem več odgovornosti za svoja dejanja.

Julijska polna luna nam bo dala motivacijo za soočanje z izzivi, ki nam prihajajo na pot. foto: AdobeStock



4. JULIJ – ODPRTJE PORTALA SIRIUS
To je eden najbolj neverjetnih kozmičnih dogodkov v letu! Četrtega in petega julija se Sonce poravna s Siriusom, našim duhovnim soncem, ki aktivira prehod visokofrekvenčne energije.
Sirius velja za zelo pomembno zvezdo v številnih kulturah. Ima neverjetno močne vibracije, ki so nam ob tem prehodu še posebno na voljo. Sirius osvetljuje svobodo in inteligenco ter krepi našo psihično energijo. Hkrati naj bi bil dom neverjetno napredne nezemljanske rase, ki je znana po psihičnih darovih in inteligenci, zlasti ko gre za tehnologijo.
Sirius vibrira briljantno modro svetlobo, ki jo lahko usmerimo navzdol, v svoja telesa. Ta modra svetloba lahko okrepi našo lastno vibracijo, nas navdihne z naprednimi idejami in aktivira občutek svobode. To je čudovit dan z visoko vibracijo za določanje namenov, meditacijo in čiščenje našega energetskega polja.

10. JULIJ – MARS PREIDE V DEVICO


Ognjeni planet akcije, energije in motivacije se preseli v zemeljsko, prizemljeno in zdravilno devico. Mars v devici je fantastičen za pridobivanje navdiha glede zdravja in dobrega počutja. To je pravi čas, da se negujete, izvajate veliko samooskrbe in ukrepate, ko gre za izboljšanje zdravja. Mars v devici je lahko neverjetno zagnan in neodvisen, in čeprav je to super, je dober opomnik, da je v redu tudi prositi za pomoč. Ni vam treba vsega narediti sami.

17. JULIJ – MLADA LUNA V RAKU
Nova luna v znamenju raka je čas, da nahranimo svojo dušo in se spomnimo, kaj nam je resnično pomembno. Rak je občutljiva, vendar hkrati neverjetno pogumna energija. Potreben je pogum, da se postavimo zase, poslušamo svoje srce in sledimo temu, kar se nam zdi dobro in čisto.
Nova luna v znamenju raka ima tudi močno zdravilno energijo, ki nam omogoča, da se kljub težavam v življenju pomirimo.

22. JULIJ – RETROGRADNA VENERA


To je še en velik kozmični dogodek v letu! Venera je retrogradna v znamenju leva do 3. septembra. Je planet ljubezni, odnosov, lepote, denarja in stvari, ki jih cenimo.
Lev je postavitev, ki je zelo osredotočena na srce, zato smo lahko skoraj prepričani, da bomo v tem obdobju vsi šli skozi nekakšno srčno prebujenje. Da bi prebudili in odprli svoje srce na globlji ravni, bo treba nekaj očistiti in odstraniti. Morda bomo morali sprejeti nekaj težkih odločitev ali pa bolečih spoznanj, zlasti ko gre za odnose in naše delovanje v njih.

22. JULIJ – ZAČETEK SEZONE LEVA
Sonce se premakne iz vodnega, občutljivega raka v ognjenega, srčnega leva. Ob tem lahko pričakujemo, da se bomo počutili nekoliko bolj polni energije in živahnosti. Morda bomo bolj družabni in v sebi bomo občutili spodbudo, da delujemo s srcem.
Medtem ko nam sezona leva prinaša nekaj ognjevite strasti in navdiha, bomo ob retrogradni Veneri na isti dan morda nekoliko občutljivi, zlasti v odnosih. Morda je okrnjeno naše samospoštovanje ali pa se znajdemo v težavah glede tega, kaj do nekoga čutimo. Lahko se pojavi konflikt z osebo, s katero se nam je neprijetno ukvarjati.
Sezona leva nam bo osvetlila pot in nas opominjala, naj sledimo svojemu notranjemu kompasu. Lev je povezan s svetlobo, in dokler bomo povezani s svetlobo, ki žari iz nas, bomo vedno našli svojo pot.



23. JULIJ – RETROGRADNI KIRON
Asteroid Kiron vstopi v retrogradno gibanje, povezan pa je z našimi ranami in travmami. To so globoke rane, ki ostanejo z nami za vedno, oblikujejo in spreminjajo naš način interakcije s svetom. Kiron nam omogoča, da svoje rane vidimo kot močne portale samoodkrivanja, in nas spodbuja, da najdemo svojega notranjega zdravilca, učitelja in vodnika.

prejšnji članek
Tudi to je lahko vzrok neprijetnega zadaha!
Zdravje
Tudi to je lahko vzrok neprijetnega zadaha!
naslednji članek
Nekaj trikov, kako hitro in preprosto stopiti trebušno maščobo
Zdravje
Nekaj trikov, kako hitro in preprosto stopiti trebušno maščobo