nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Marko Potrč se je iskreno opravičil

5. 10. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
planet2

Marko Potrč foto: Planet TV

Kdo si je zaslužil te besede?

"Razumem, nisem razmišljal," je zapisal priljubljeni slovenski voditelj. Komu pa je namenil te besede? Morda boste presenečeni ...

Marko se namreč opravičuje svojemu nožnemu bicepsu oziramo zadnji loži. Zaveda se namreč, da je pretiraval s treningi. "Pripeljal sem te do precejšnje utrujenosti s treningi in potem še s triatlonom. In potem kljub temu na isti dan želel še tekmovati v šprintu z Marinkom. Resnično razumem, zakaj si rekla “ne grem se več”. In ne zamerim ti," je priznal, a hkrati izpostavil, da ne misli počivati. 

"Tako kot sva odtekla danes, bova tudi jutri. In za to se ne opravičujem. Ker najini možgani morajo razumeti, da midva ne bova počivala, še manj spreminjala način življenja. Ti pa obljubljam, da te bom poslušal, šel zgolj do sprejemljive bolečine in se trudil, da ti dam najboljšo možno regeneracijo ter terapije. Skupaj bova zmogla! Ni popuščanja, ni predaje. To, da je naporno in da začutiva vmes bolečino, nama je samo dodaten izziv," je še zapisal voditelj, ki se intenzivno pripravlja na maraton, kjer bo tekel za dober namen. 

prejšnji članek
Jakov Fak delil utrinek iz svojega doma
Svet slavnih
Jakov Fak delil utrinek iz svojega doma
naslednji članek
Solze na Kmetiji: Joel ganil Slovenijo
Resničnostni šovi
Solze na Kmetiji: Joel ganil Slovenijo