profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

5 presenetljivih lepotnih učinkov akupunkture

5. 5. 2018; 12.00
Avtor: Revija Maja
aku

foto: Revija Maja/Dreamstime

S kozmetično akupunkturo, pri kateri nam iglice vstavljajo v kožo obraza, se lahko znebimo marsikatere tegobe: od mozoljev in brazgotin do gub.

Zmanjša zabuhlost: Zabuhel obraz je lahko znak drugih, večjih težav z zdravjem. Če imate prebavne težave, alergije, slabo delujoč limfni sistem, se to na obrazu odraža kot zabuhlost. Z zabadanjem sterilnih mikroiglic sprožite procese zdravljenja, tako lokalno kot po vsem telesu, in oteklina uplahni.

Odpravi akne: Akupunktura uravnava izločanje sebuma in s tem blaži akne, ne glede na to, kakšnega izvora so - hormonske ali kronične.

Blaži rozaceo: Podobno kot pri aknah se z notranjim ravnovesjem, ki se vzpostavi z akupunkturo, pomirijo tudi težave na koži. Vključno z rozaceo, pordelostjo in razdraženostjo.

Poživi uvelo kožo: Uvela koža je posledica slabega pretoka energije skozi telo. Z akupunkturo se sprostijo blokade v koži, pretok energije se poveča in s tem se izboljša tudi stanje kože. Ta postane bolj žareča in zdrava.

Učvrsti in napne kožo: Akupunktura pomaga sproščati zategnjene mišice v podkožnem tkivu in učvrsti tiste, ki so preveč ohlapne. Odlično se obnese pri dvigovanju in oblikovanju ličnic, podbradka in celo za dviganje obrvi.

prejšnji članek
So kreme proti celulitu sploh učinkovite?
Moda&Lepota
So kreme proti celulitu sploh učinkovite?
naslednji članek
Po moževi smrti: sin novinarke na TV Slovenija izbral drugačno pot
Svet slavnih
Po moževi smrti: sin novinarke na TV Slovenija izbral drugačno pot