stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Previjalna miza

18. 6. 2020; 09.36
Avtor: Oglasno sporočilo
Njena.si
Če imamo že enega otroka doma in morda pričakujemo drugega ali tretjega, potem že nekako vemo, kaj vse nas čaka. Nič hudega, če nam je le na voljo otroška oprema, ki nam lahko olajša.

Morda jo imamo že od prvega otroka, pa smo jo shranili in jo znova uporabimo. Morda smo pri prvem pogrešali nekaj in bomo sedaj pri drugem otroku to nabavili. Pravilno, pomembno je, da si lajšamo vsakdanjik. Ali je tudi pri vas bila previjalna miza na seznamu med prvimi nujno potrebnimi stvarmi? Če niste imeli previjalne mize pri prvem otroku, si je morda želite pri drugem?

Kakorkoli, previjalna miza je pripomoček, ki nam je lahko zelo v pomoč in tako niti ne oklevamo z nakupom. Nekako je začela soditi med nujno otroško opremo in jo načrtujemo že od samega začetka. Zaradi svojih prednosti so previjalne mize tako postale odlična pomoč, katero si zagotovimo še predno se otrok rodi. Ko se nanjo navadimo in otroka nenehno previjamo na njej, bomo zagotovo to želeli početi še naprej. Gre za varno (ob primerni uporabi) in udobno rešitev, tako za starša, kakor za otroka.

Starši v prvi vrsti želimo otroku zagotoviti varnost in pred nakupom preverimo vse lastnosti kupljenega izdelka. Želimo, da je vse kar kupimo iz pravih materialov in otroku prijazno. Se pa moramo zavedati, da je to tudi odvisno od pravilne uporabe, ne samo kar se tiče otroške opreme, pač pa vsega, kar uporabljamo. Če nečesa ne uporabljamo pravilno, se zna zgoditi, da stvar ne bo služila svojemu namenu in morda pride do raznih poškodb, izdelka ali pa tudi osebe. Zato je nujno, da vse uporabljamo po navodilih proizvajalca ali prodajalca. Ne glede na to, katera otroška oprema nas zanima in smo tik pred uporabo. Bodisi je to previjalna miza alipa karkoli drugega. Tudi previjalne mize so lahko nevarne, če jih ne uporabljamo pravilno in je nujno, da se držimo vseh navodil za uporabo.

Otroška oprema je bodisi nujna ali morda za naše mnenje neuporabna. Nujno opremo bomo seveda kupili in jo tudi uporabili, o vsej ostali, pa bomo razmislili, ali si je želimo. Čeravno nekatera ne sodi med nujno opremo, pa si je želimo, ker se zavedamo, da je lahko odlična pomoč za nas. Otrok načeloma ne potrebuje veliko, potrebujemo pa starši tudi zato, da si olajšamo nekatere aktivnosti z otrokom. Na primer, previjalne mize, ki sicer niso nujne, za nekatere starše pa so to postale. Sploh, če gre za drugega, tretjega otroka in vemo, kakšno prednost imajo. Previjalna miza je tako odličen dodatek, pripomoček in izdelek, ki nam vsakodnevno pomaga pri previjanju otroka.

Previjalne mize pa so tudi zelo različne. Glede na to, da je proizvajalcev kar nekaj in prodajalcev, ki jih prodajajo, imamo na voljo možnost izbire med različnimi. Kar je seveda odlično. In tudi to, da so na voljo v raznih cenovnih razredih in tako lahko najde vsak zase ustrezno. Res je, da je otroška oprema nekatera nujna in je kar veliko reči, katere potrebujemo in najprej zagotovimo te, potem pa v skladu s finančnimi zmožnostmi, še ostale. Previjalna miza je tako lahko velika, majhna, masivna, plastična, itd. Vsekakor pa mora ustrezati določenim standardom in predpisom, ki zagotavljajo varno rabo. Lahko ima dodatne predale ali pa je brez teh. Na podlagi vseh lastnosti in tudi cene, se bomo odločili za ustrezno.

Tudi, kje kupimo otroško opremo, je pravzaprav vseeno, vse dokler smo zadovoljni z nakupom. Če nam je potrebna otroška oprema, ki od nas zahteva višji vložek, bomo seveda preverili in se pozanimali pri raznih prodajalcih. Tisti, ki nas prepriča, bo zagotovo naša odločitev. Tudi, koliko bomo zanjo odšteli. Ne glede na to, ali na zanimajo previjalne mize ali karkoli drugega. V zadnjem času preverjamo velikokrat najprej vse kar preko spleta, morda tudi naročimo kar na dom. Kar je seveda udobna rešitev in nakup. Seveda kupimo pri zanesljivem prodajalcu. Nikamor nam ni potrebno odhajati in so nam vse informacije na voljo na spletu. Sicer pa lahko tudi kontaktiramo prodajalca, ki nam bo pojasnil morda manjkajoče informacije. Če nas zanima previjalna miza ali pa katera koli druga otroška oprema, lahko vedno preverimo pri prodajalcu, ki nam omogoča udobne pogoje nakupa, otroška trgovina mali vragci.

Otroška oprema je pravzaprav vse, kar otrok uporablja ali pa uporabljamo starši zanj. In tako se na seznamu te najdejo razne reči, katere smo kupili, ker jih naš otrok potrebuje ali pa smo v njih prepoznali odlično rešitev zase. Kakorkoli, verjetno je bomo potrebovali kar nekaj in je dobro, da jo kupujemo sproti, po potrebi. Včasih se zgodi, da kupimo nekaj, ker smo v tistem trenutku menili, da bomo nekoč potrebovali, pa se je izkazalo za napačno in se tako na njen nabira prah. Razen in seveda, ko pa gre za opremo, katero bomo potrebovali in nekako sodi med nujno. Kot je recimo voziček za otroka, previjalna miza, ipd. Poleg previjalne mize seveda sem sodi tudi otroška posteljica in četudi morda otrok ne spi v njej, jo želimo imeti zanj.

Pri otroci se razvijajo potrebe postopoma in je zato dobro, da je kupljena otroška oprema prilagojena njegovim potrebam in tudi starosti. Nesmiselno bi bilo kupiti dojenčku lego kocke, primerne za starost 6+. In obratno seveda. Zato upoštevamo tudi to. Za dojenčka oziroma za starša bo uporabna previjalna miza, otroški voziček in tovrstna oprema. Nikakor pa tudi ne otroška oprema, ki je primerna za večje otroke. Da so previjalne mize nujno potrebne, bi lahko seveda naštevali za in proti. Nekateri se bodo s tem strinjali, drugim se ne bo zdela potrebna. Veliko pa je takšnih, katerim se morda nekoč ni zdela in sedaj, ko so poskusili in ugotovili, koliko prednosti nam ta zagotavlja, so hitro spremenili mnenje in je tako postala nuja.

Previjalne mize, otroški vozički, banjica za otroka, kakšno gnezdece, igračka, ležalnik, ipd., so le nekatera otroška oprema, ki se znajde pri nas še predno se otrok rodi. In dobro je, da se zavedamo, da takoj po rojstvu otroka potrebujemo čas in mir, nikakor ne nakupovanje, in zato kupimo veliko prej. Oprema, ki bo uporabna še isti dan, ko pride otrok domov, recimo previjalna miza, bo odlična pomoč vsakemu staršu.

prejšnji članek
Tisti usodni poljub: Sude zasebno temnolasi model
Svet slavnih
Tisti usodni poljub: Sude zasebno temnolasi model
naslednji članek
Nuša Rojs v vlogi fotomodela
Svet slavnih
Nuša Rojs v vlogi fotomodela