Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kjer so doma nova doživetja in lepi spomini …

4. 8. 2020; 02.12
Avtor: Oglasno sporočilo
Hotel Thermana Park

Hotel Thermana Park je najbolj razpoznaven po edinstveni odpirajoči se stekleni kupoli, pod katero se nahaja 2200 kvadratnih metrov raznovrstnih vodnih užitkov za vso družino. foto: PR

Počitnice v Thermani Laško Sproščujoča termalna voda, številna doživetja v okolici, blagodejna wellness razvajanja

Zagotovo se strinjamo, da je Slovenija prelep košček sveta. Ponosni na čudovito naravo, pivovarsko in termalno dediščino so tudi v Laškem, katerega ime je v svet poneslo odlično pivo. V Laškem so doma tudi blagodejni vrelci termalne vode, ob katerih je zrasla Thermana Laško, hotelsko-turistični kompleks, navzven najbolj razpoznaven po svoji edinstveni in veličastni odpirajoči se stekleni kupoli.

Bazen pod edinstveno odpirajočo stekleno kupolo

Ravno skok v bazene pod stekleno kupolo je prvo na seznamu doživetij v Laškem. Odlikuje jih preko 2200 kvadratnih metrov zunanjih in notranjih vodnih površin, vodna doživetja, kot so whirpooli, tobogani, hitra reka in valovni bazen, pa omogočajo odlično vodno zabavo za vse generacije.

Za vse željne wellness sproščanja še en namig. Ob obisku njihovega wellness centra si privoščite hišne tretmaje, na primer Dotik petih elementov in Vrelec mladosti, ki so jih za odlično počutje gostov ustvarili Thermanini wellness terapevti. Za vse, ki radi preizkušate nove wellness rituale, predlagamo preizkus posebne masaže s konopljinimi snopki ali ayurvedsko masažo, ki pripomore k harmoniji uma in telesa. Neizbrisen pečat Laškega pa v sebi nosi pivovski wellness. Privoščite si pivovsko kopel ali pivovsko masažo, da bo izkušnja res celovita, pa ritual zaokrožite z vrčkom odličnega laškega.

Wellness SPa Center Thermana Park - Privoščite si sprostitev in razbremenitev v Wellness SPa Centru Thermana Park, kjer priporočajo edinstvene hišne rituale, kot so Vrelec mladosti in Dotik petih elementov. Glede na to, da je Laško mesto piva, si velja za malce drugačno sprostitev privoščiti pivovski wellness, pristaši ajurvede pa lahko uživajo v holistični ponudbi Thermana&Veda Ayurveda Centra. foto: Hotel Thermana Park

In ko se naužijete vodnih vragolij in časa zase ob wellness razvajanjih, se odpravite ven na svež zrak, v bujno zeleno in gozdov polno okolico hotelov.

Sama destinacija ponuja paleto ležernih sprehajalnih in aktivnih pohodniških ali kolesarskih poti. Družine bodo svojo zabavo našle ob spoznavanju Šolarjevih čebel in okušanju njihovih medenih dobrot. V Polhovi jami, kjer je povsem netipično za ta predel Slovenije zrasel tudi kapniški svet, se skriva rudniški škrat. V Zdraviliškem parku v neposredni bližini hotelov bodo manjši otroci očarani nad ekološkimi igrali v podobi grajske trdnjave, na obrežju reke Savinje pa morda uzrejo tudi vodomca, živopisanega ptička, ki predstavlja maskoto otroških doživetij v Thermani Laško. Najstnike bo pritegnila njihova soba VR doživetij, v kateri lahko na drugačen in interaktiven način spoznajo zgodovino grofov Celjskih.

Hotel Thermana Park foto: Hotel Thermana Park

Vsi gurmani boste na svoj račun prišli ob okušanju okusov Laškega, med katerimi kraljuje Laška medenka – destinacijska slaščica, narejena iz kulinarične posebnosti tega predela Slovenije – pregrete smetane. Obvezen je obisk graščaka Pavčnika, ki na gradu Tabor Laško iz piva in divje hrane ustvarja izjemne kulinarične kreacije. Najboljše, kar ponuja Laško v gastronomskem smislu, je na voljo na povsem novem 5-zvezdičnem Pivocvetnem potepu, raziskovalni duh pa lahko urite v edinstvenem escape roomu, kjer iščete pivovarjevo zlato in pri tem uporabljate vseh pet čutil!

Laška medenka - hišna specialiteta in destinacijska slaščica, narejena iz pregrete smetane - kulinarične posebnosti tega predela Slovenije.

Thermana Laško – kjer so doma nova doživetja in lepi spomini. Kjer najdete vodna doživetja za vso družino in odlične wellness rituale. Kjer domujejo slastni okusi Laškega.

Dobrodošli!

V Thermani Laško lahko unovčite tudi turistične bone. Ideje za najboljši oddih po odlični ceni so objavljene na naši spletni strani www.thermana.si.

Hotel Thermana Park

Hotel Thermana Park foto: Hotel Thermana Park

Wellness Spa Center Hotela Thermana Park Laško

Wellness Spa Center Hotela Thermana Park Laško foto: Hotel Thermana Park

prejšnji članek
Pitje alkohola med mladostniki sicer upada, a je še vedno nad mednarodnim povprečjem
Zdravje
Pitje alkohola med mladostniki sicer upada, a je še vedno nad mednarodnim povprečjem
naslednji članek
Kakšna naj bo šolska torba, da bo drža otrok pravilna?
Zdravje
Kakšna naj bo šolska torba, da bo drža otrok pravilna?