pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Luksuzni domovi na kolesih

8. 2. 2016; 10.04
Avtor: Mateja Bevk
SLAVNI-serrano-int
Za zvezdnike je značilno, da veliko potujejo in le redko najdejo čas, da so preprosto doma – pa naj bodo njihovi domovi še tako vrhunsko opremljeni

A hollywoodskim zvezdnikom niti na poti ni preveč hudo, saj za svoje turneje najemajo najboljše možne hotele na kolesih. Kje torej prebiva Taylor Swift, kadar ima koncertno turnejo v Evropi? Ali kje se po snemanju na terenu odpočije Johnny Deep? Odgovor je preprost: v luksuznih avtodomih jima res ni težko.

Country Coach je sinonim za ameriške hotele na kolesih. To podjetje že desetletja izdeluje avtodome, ki se bahajo s svojo dolžino, imajo vgrajene balkone in so luksuzno opremljeni z vsemi možnimi pripomočki, ki jih običajno nimamo niti doma. V takšnih avtodomih dve spalnici nista nobena redkost, celo konferenčno dvorano imajo nekateri, tisti dvonadstropni pa lahko zavzemajo velikost manjše hiše.

Najpetičnejši zvezdniki pa nedvomno za svoj drugi dom izberejo še malo več udobja. Na primer najdražji avtodom na svetu, Marchi Mobile eleMMent, ki je prepoznaven po svoji nenavadni zunanjosti. Nekateri pravijo, da 12-metrsko in 200-tonsko vozilo spominja na žabo, drugi na vesoljsko plovilo, vsi pa se strinjajo, da je več kot 1,2 milijona evrov vredni avtodom udobnejši kot marsikateri stacionarni dvorec. Prekrasno pohištvo in razkošno oblazinjenje sta le začetek prestiža, talno gretje, LED-svetila, klimatska naprava, marmor in pozlačeni dodatki pa njegovo nadaljevanje.

Le kateri zvezdnik se v takšnem mobilnem domu ne bi počutil odlično? Najbrž turneje tudi zaradi tega včasih trajajo po nekaj mesecev ali se raztegnejo kar čez celo leto.   

prejšnji članek
Za razigrane po srcu
Življenjski slog
Za razigrane po srcu
naslednji članek
Alergije in homeopatija
Zdravje
Alergije in homeopatija
#obraziavenija
obraziavenija