Življenjski slog
 

Zvijače velikih mojstric

1. 2. 2016; 22.35
Avtor: Anja
Zvijače velikih mojstric
Da bo kuhanje lažje

¤ Pri kuhanju golaža na koncu vedno dodajte brizg balzamičnega kisa, ki jedi doda poseben priokus.

¤ Pri pripravi krepkih enolončnic uporabite začimbe, kot so kumina, lovorov list, janež. Če vas skrbi, da, boste vanje zagrizli, jih položite v čajni »jajček«, ki ga potem zlahka odstranite.

¤ Če želite brstični ohrovt shraniti tudi za prihodnje leto, ga nekaj minut blanširajte v vreli vodi, odcedite, počakajte, da se ohladi, in potem shranite v zamrzovalniku.

¤ Ljubitelji mafinov si boste njihovo pripravo zelo olajšali, če boste testo za pekač odmerjali z žlico za sladoled.

¤ Da se vam pri zgoščevanju omak ali juh ne bodo delale grudice, ko boste vmešali prežganje, ga v lonec vlijte skozi cedilo.

¤ Namesto svinjskega ali govejega mletega mesa za cmoke in polpete uporabite puranjega ali piščančjega. Namesto z jajcem v tem primeru povežite meso s skuto.

prejšnji članek
To je zobna pasta, ki je preoblikovala pomen čiščenja zob!
Zdravje
To je zobna pasta, ki je preoblikovala pomen čiščenja zob!
naslednji članek
Tako se odkrivajo novi koščki sveta ...
Življenjski slog
Tako se odkrivajo novi koščki sveta ...

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.