pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Pet predmetov, ki jih morate shraniti za svoje otroke

1. 6. 2016; 02.49
Avtor: C. R.
fotoalbum
Stari porcelanasti servis, ki ste ga podedovali od babice ni edina stvar, ki bo vaše otroke nekoč spominjala na vas.

Preberite, kateri predmeti, ne glede na njihovo resnično vrednost, bi lahko bili nekoč lep spomin ter bi bilo zanje dobro, da jih shranite in nekoč pokažete svojim otrokom.

Potni listi

Vsak žig v potnem listu pripoveduje na stotine zgodb. Potni listi so pravzaprav prava majhna zbirka spominov, ki se bodo vrnili vedno, ko jih boste pogledali in jih pokazali svojim otrokom.

foto: Arhiv Svet24

Prva fotografija z vašim otrokom 

Pogosto se te fotografije izgubijo v morju drugih, vendar bi jih morali shraniti na posebno mesto, saj predstavljajo lep spomin, ki bo vedno vzbujal sentimentalnost pri vas in vaših otrocih.

Foto album s spomini 

Analogna fotografija je skoraj popolnoma izginila iz naših domov, zamenjala pa jo je digitalna. Pozabite na digitalne formate in svojemu otroku omogočite, da bo lahko, ko bo starejši, pogledal vsaj en album, v katerem bodo natisnjene ali razvite fotografije. 

Najstarejši predmet, ki si ga lastite 

Nekatere stvari so že desetletja v družini, morda še dlje. Poročni prstan babice, mamina prva obleka, očetova zbirka značk. Čeprav se vam morda zdi, da brez potrebe zavzemajo prostor v vašem domu, se vendarle vprašajte, ali so stvari, preden jih vržete vstran, popolnoma brez vrednosti. Dokler so otroci mladi, ne razumejo sentimentalne vrednosti nekaterih stvari, vendar bo nekega dne najstarejši predmet, ki si ga lastite, zagotovo iz vas izvabil številne spomine. 

Predmeti, ki so zaznamovali njihovo otroštvo

Prve risanke, pohvale, trofeje s športnih tekmovanj, vse, kar je bilo del odraščanja in v sebi nosi veliko smeha, solz, truda in spominov, bo nekoč pomembno vam in vašim otrokom.

prejšnji članek
Čistoča doma in v službi
Življenjski slog
Čistoča doma in v službi
naslednji članek
Najlepša stopala v Hollywoodu ima?
Moda&Lepota
Najlepša stopala v Hollywoodu ima?