Okusen kruh foto: Profimedia
V času koronevirusa in izolacije so številni odkrili novo strast - peko kruha. Vseeno pa še vedno obstajajo tudi takšni, ki jih izolacija ni spremenila in se peke še vedno niso lotili. Želite vseeno navdušiti? Mi imamo rešitev.
Že poznate koncept priprave kruha domača dopeka? To pomeni, da kruh do konca spečete v domači pečici. Zdaj lahko doma na ta način pripravite hleb kruha, pripravljen po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in dodatnih aditivov. Na mizi pa ga lahko postavite še toplega. Gre za prepoznavni Krjavelj, ki je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico.
Ta koncept so v teh časih razvili v Pekarni Grosuplje. Izdelki so vroče pakirani, zato se lahko pojavi kondenz in vlaga v notranjosti embalaže. Z načinom vročega pakiranja razkužimo notranjost in poskrbimo, da ima zapakiran kruh, ki je tudi brez konzervansov, rok trajanja 3 dni. Hkrati na ta način ostaja vlažen in svež.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.