Življenjski slog
 

Za vse tiste antikuharice, ki v času korone niste spekle kruha

28. 4. 2020; 15.55
Avtor: PR
Rezanje kruha

Okusen kruh foto: Profimedia

Morda pa lahko vseeno navdušite s pekovskim izdelkom, ki bo dal občutek, da ste ga pekle same!

V času koronevirusa in izolacije so številni odkrili novo strast - peko kruha. Vseeno pa še vedno obstajajo tudi takšni, ki jih izolacija ni spremenila in se peke še vedno niso lotili. Želite vseeno navdušiti? Mi imamo rešitev. 

Že poznate koncept priprave kruha domača dopeka? To pomeni, da kruh do konca spečete v domači pečici. Zdaj lahko doma na ta način pripravite hleb kruha, pripravljen po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in dodatnih aditivov. Na mizi pa ga lahko postavite še toplega. Gre za prepoznavni Krjavelj, ki je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico.

Ta koncept so v teh časih razvili v Pekarni Grosuplje. Izdelki so vroče pakirani, zato se lahko pojavi kondenz in vlaga v notranjosti embalaže. Z načinom vročega pakiranja razkužimo notranjost in poskrbimo, da ima zapakiran kruh, ki je tudi brez konzervansov, rok trajanja 3 dni. Hkrati na ta način ostaja vlažen in svež. 

prejšnji članek
Kakšna je razlika med šparglji in beluši?
Kulinarika
Kakšna je razlika med šparglji in beluši?
naslednji članek
Koronavirus: Smrtnost večja pri prekomerno težkih ljudeh
Zdravje
Koronavirus: Smrtnost večja pri prekomerno težkih ljudeh

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.