901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Odprla vrata v svojo zasebnost: Kako živita Eva in Rale?

14. 5. 2023; 09.00
Avtor: Nejc Simšič / revija Lady
Eva in Rale

Eva in Rale foto: Revija Lady

Podjetna zaljubljenca sta odprla vrata v svojo zasebnost in spregovorila o ljubezni, poroki, usodni rdeči jakni in zlomljeni čeljusti.

Tako podobna – oba zelo vztrajna, zvesta, predana, ambiciozna in poštena – a hkrati precej različna. Luka Radaković Rale je veliko bolj na izi, Eva Centrih pa si vse bolj žene k srcu in analizira. A morda sta prav zato tridesetletnika uspešen par, ki verjame, da sta njuna ljubezen in medsebojno spoštovanje dovolj trdna, da sta skupaj kos vsemu.

»On je moj najboljši prijatelj, ki z leti zori kakor vino. Od njega se res veliko naučim, čeprav mu to, priznam, nekoliko kasneje,« pravi Eva, Luka pa takoj doda: »Veliko kasneje! (smeh) No, bolje kasneje kot nikoli, čeprav potihoma oba veva, da imam jaz večino časa prav. Drugače pa je moja 'zlatka' super pridna, super delovna, super ljubeča, super partner, super prijatelj in občasno tudi super tečnobica.«

Eva in Rale foto: POP TV

Usodni klic

Prav njuna značaja sta očitno recept za uspešno zvezo, saj sta skupaj že več kot devet let, spoznala pa sta se preko skupnega prijatelja. »Ko sem klicala prijatelja, se je javil Rale. Zanimivo je to, da sva se oba že prej družila s tem kolegom, a se nisva nikoli srečala. Vse do usodnega klica. Prvi korak je naredil Rale. No, dva prva koraka, ker je najin prvi zmenek odpovedal eno uro, preden bi se morala dobiti. Najin prvi zmenek je kasneje potekal kar pri Raletu doma,« se spominja Eva, Luka pa doda: »Tam se je zgodil tudi prvi poljub, ampak kasneje, ne na prvem zmenku, ker je bila Eva kar trd oreh,« se med smehom spominja Luka. Eva mu nasmeh vrne, saj ima na tisti dan lepe spomine: »Rale je bil pravi gentleman, hkrati pa tako preprost, prijateljski. Takoj sem se počutila dobro ob njemu. On verjetno še bolje ob meni, ker me je skušal poljubiti že prvi dan,« priznava vplivnica, ki nam zaupa tudi, da je kar dvakrat dobila »novega fanta Raleta«. »Veliko ljudi, ko gleda njegove videospote iz preteklosti, ga skoraj ne prepozna. Razlog je preprost. Ko je bil star 14 let, si je na nogometu zlomil čeljust, ki se mu je nepravilno zarasla nazaj. Ko sva bila skupaj približno tri leta, se je odločil, da končno opravi izjemno zahtevno operacijo, po kateri je okreval skoraj eno leto. Nikoli ne bom pozabila, ko sem ga prvič obiskala v bolnišnici. Ne pretiravam, če rečem, da je bil kot nogometna žoga. Me je kar pretreslo … Rezultat? Dobila sem novega fanta. Ne hecam se, Rale se je vizualno precej spremenil in postal mi je še bolj všeč,« je iskrena Eva.

Eva Centrih in Rale foto: M24

Kdaj bo poroka?

Parček bo letos oktobra praznoval deseto obletnico zveze. »Zelo dobro se poznava in meniva, da je recept za dolgo zvezo ta, da partnerju pustiš biti, kar je. Se umakneš in delaš svoje stvari, ki te veselijo, zvečer pa se vrneš v partnerjev objem. Pomembno je, da ima človek nekaj, kar ga motivira in veseli, da je tudi osebnostno izpolnjen. Potem funkcionirajo tudi zveza in ostale stvari,« še priznata golobčka, ki smo ju vprašali tudi glede načrtov za poroko, sploh ker je Luka pred kratkim javno priznal, da je Eva zanj »pravi material za ženo«. »Obema je trenutno prioriteta kupiti svoj dom, v sanjskem scenariju hišo. Živiva v najemniškem stanovanju, letos nama je lastnik ponovno podražil najemnino. Tako, da je to trenutno veliko bolj v fokusu kot poroka. A so cene na nepremičninskem trgu resnično nore. Poroke si želiva, enkrat. Meni je sploh všeč ta misel, da si nekomu žena. Jaz bi se sicer lahko poročila tudi že danes. Morda bo Rale sprejel tale namig,« v smehu namigne Ljubljančanka, njen postavni fant pa doda: »Rale sprejmi namig! Najprej štal'ca in krav'ca, potem pa poroka. (smeh) Jaz si želim poroko v kakšnih toplih tropskih krajih na samem, Eva pa je bolj tradicionalna in si želi veliko poroke. Kako bo v resnici, bova pa še videla.«

Eva Centrih in Luka Radaković foto: POP TV

Tudi glede otrok in povečanja družine že imata načrte. »Ne predstavljam si, da ne bi imela otrok, prav tako pa si sebe ne predstavljam z otroci. Imam pet nečakov, vsi so mlajši od osem let in točno vem, kaj to pomeni. Prihajam sicer iz velike družine, saj imam sama tri sestre, tako da je bilo pri nas vedno pestro. Bi imela otroke, verjetno, vendar ne še zdaj,« za Lady razloži Eva.

Oba pa sta ponosna, da sta v šovu Super par ostala takšna, kot sta v resnici. »Prijateljska, brez taktiziranja, srčna in poštena. Midva sva že doma rekla, da greva v show točno taka, kakršna sva zunaj. In lahko rečeva, da je izziv uspešno opravljen. Gledano kot celota je bil šov ena izredno lepa izkušnja, o kateri bova z veseljem pripovedovala vnukom, ko bova stara 80 let. V šovu se pokaže tvoj obraz, tvoj značaj, tvoja duša. Spontane reakcije, ki pokažejo, kdo si. Ali imaš srce ali si pripravljen za denar iti do konca. Da bi naju šov dodatno zbližal, pa ne bi rekla. Za naju je bila to izredno lepa izkušnja, za katero sva hvaležna, ni pa to vplivalo na najino vezo,« za konec še priznata Eva in Rale.

Eva Centrih in Luka Radaković - Rale foto: Pop TV

prejšnji članek
Botri: Služba, skrbi, obveznosti – vse to je zahtevalo svoj davek
Svet slavnih
Botri: Služba, skrbi, obveznosti – vse to je zahtevalo svoj davek
naslednji članek
Delovna akcija: Adijo temna luknja, pozdravljena zlata soba!
Življenjski slog
Delovna akcija: Adijo temna luknja, pozdravljena zlata soba!