sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Služba, skrbi, obveznosti – vse to je zahtevalo svoj davek

14. 5. 2023; 10.00
Avtor: revija Lady
momcilo otasevic

Momcilo Otasević foto: arhiv Lady

Pred nekaj meseci je hrvaška javnost izvedela, da je prišlo do spora v zakonu igralcev Jelene Perčin in Momčila Otaševića. Kakšno je njegovo življenje danes?

Ne eden ne drugi nista v javnosti govorila o vzrokih za ločitev, si je pa pred kratkim Momčilo vendarle olajšal dušo, ko je v pogovoru za In magazin odkrito spregovoril o karieri, izgubljenih kilogramih in otrocih – petletni Maši in triletnem Jakši.

»Maša je levinja, živahna, ves čas v akciji. Tudi Jakša je tak, a vendarle malo bolj miren. Ko skačeta na trampolinu, lahko ona skače dve uri in pol, on pa si bo po petnajstih minutah vzel premor. Se vidi, da je malo bolj po meni, da rad počiva,« se je pošalil črnogorski igralec, ki že vrsto let živi in dela v Zagrebu.

Momčilo Otašević foto: VOYO

Tisti, ki ga redno spremljajo, so v zadnjem času pri njem opazili nekaj sprememb glede njegovega videza. »Jaz, res je, da sem shujšal. Približno deset kilogramov sem oklestil. 77 kilogramov, kolikor jih imam zdaj, je zame vrh glave. Včasih sem jih imel tudi 86. Delal nisem ničesar posebnega. Služba, skrbi, obveznosti – vse to je zahtevalo svoj davek.« Čeprav je v mladosti treniral košarko in rokomet, zdaj o športu najraje samo razmišlja, kot pa da bi ga prakticiral. »Zelo me zanima kajtanje. Pri nas v Črni gori imamo za to nekaj čudovitih destinacij, a kot rečeno, za to potrebuješ čas in pogum. Jaz pa trenutno nimam ne enega ne drugega.«

prejšnji članek
Se bodo moški v knjigi Tine Gorenjak prepoznali?
Svet slavnih
Se bodo moški v knjigi Tine Gorenjak prepoznali?
naslednji članek
Odprla vrata v svojo zasebnost: Kako živita Eva in Rale?
Življenjski slog
Odprla vrata v svojo zasebnost: Kako živita Eva in Rale?
#obraziavenija
obraziavenija