Različni hodi z zemljo
Ne Quittez Pas ponuja veliko nenavadnih jedi, med katerimi je tudi juha iz zemlje, solata s prelivom iz zemlje, aspik s plastjo usedline, rižota iz zemlje, sladoled iz zemlje in narastek iz zemlje.
Francoska restavracija, ki se nahaja v Tokiu, je tako presenetila s sestavinami. Toda hrana nima okusa po zemlji. Zemljo iz Ne Quittez Pas sicer redno testirajo za varnost in čistost, uporabljajo pa le posebno črno prst iz Kanume v prefekturi Točigi. Restavraciji jo dobavlja naravi prijazno podjetje Protoleaf, ki zemljo preparira s kompostom iz mlete kave in palmovih vlaken.
Če bi radi sami preizkusili prsteni jedilnik restavracije Ne Quittez Pas, morate mizo rezervirati vsaj en teden vnaprej, degustacijski meni pa vas bo stal okoli 80 evrov na osebo.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.