Življenjski slog
 

Bi jedli zemljo?

3. 4. 2016; 22.00
Avtor: K. Š.
Ne-Quittez-Pas-Tokyo-comida-suciedad-tierra-01
Francoska restavracija Ne Quittez Pas v Tokiu na svojem meniju ponuja zemljo.

Različni hodi z zemljo 
Ne Quittez Pas ponuja veliko nenavadnih jedi, med katerimi je tudi juha iz zemlje, solata s prelivom iz zemlje, aspik s plastjo usedline, rižota iz zemlje, sladoled iz zemlje in narastek iz zemlje.

Francoska restavracija, ki se nahaja v Tokiu, je tako presenetila s sestavinami. Toda hrana nima okusa po zemlji. Zemljo iz Ne Quittez Pas sicer redno testirajo za varnost in čistost, uporabljajo pa le posebno črno prst iz Kanume v prefekturi Točigi. Restavraciji jo dobavlja naravi prijazno podjetje Protoleaf, ki zemljo preparira s kompostom iz mlete kave in palmovih vlaken.

Če bi radi sami preizkusili prsteni jedilnik restavracije Ne Quittez Pas, morate mizo rezervirati vsaj en teden vnaprej, degustacijski meni pa vas bo stal okoli 80 evrov na osebo. 

prejšnji članek
Če boste to storili, bodo vaše noge osupljive!
Moda&Lepota
Če boste to storili, bodo vaše noge osupljive!
naslednji članek
Črno kavo imajo radi ...
Zdravje
Črno kavo imajo radi ...
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.