Življenjski slog
 

Lahko v enem tednu popolnoma spremeniš svoje življenje?

21. 9. 2024; 07.34
Avtor: Oglasno sporočilo
življenjska-rast, osebna-rast, telekom, mobi, nasveti, 7-dni-zate

foto: Freepik

Si pripravljen/-a, da teden po teden spremeniš svoje življenje na bolje? Projekt "7 dni zate" nudi priložnost, da s skrbno načrtovanimi vsebinami, praktičnimi nasveti in navdihujočimi tematikami izkoristiš vsak dan do maksimuma. In najboljši del? Ti dragoceni nasveti lahko prispejo naravnost v tvoj e-nabiralnik.

Vsi si želimo, da bi izkoristili čas boljučinkovito – naredili več za svojo osebno rast, izboljšali finance, bili bolj organizirani in poglobili odnose z našimi bližnjimi. Projekt 7 dni zate: Kako izkoristiti teden do maksimuma ti pomaga izkoristiti po en teden, štiri tedne zapored za maksimalen napredek na štirih pomembnih področjih tvojega življenja. Najbolje pa je, da lahko te vsebine, ki te bodo vodile k boljšemu življenju, prejmeš neposredno na e-mail!

Kaj lahko pričakuješ?

To ni še eno mašilo tvojega e-poštnega nabiralnika!

»7 dni zate« smo zasnovali z enim preprostim ciljem – da ti pomagamo v štirih tednih narediti vse, kar lahko za svoj razvoj in življenje.

V enem mesecu bomo vsak teden raziskali drugo pomembno področje življenja, ki ti bo pomagalo doseči boljšo različico sebe. Z vsako tedensko tematiko te bomo vodili skozi preproste korake, s katerimi lahko poskrbiš za osebni razvoj, finance, boljšo organizacijo in medosebne odnose. Od poglabljanja vase do organizacije vsakdana bomo poskrbeli, da ti ne zmanjka idej, kako najbolje izkoristiti čas. Namesto neskončnih nepomembnih e-poštnih sporočil, bomo tvoj e-nabiralnik napolnili s koristnimi in zabavnimi nasveti, ki jih lahko uporabiš takoj.

Povemo ti, kako nameniti 7 dni za …

  • … osebni razvoj.

Spoznaj različne metode za osebno rast, vključno s postavljanjem ciljev, pisanjem dnevnika, meditacijo in refleksijo. Vsak dan bo posvečen idejam in nasvetom, s katerimi lahko obogatiš svoje življenje. Spoznal/-a boš tehnike, ki ti bodo pomagale postaviti konkretne cilje, se poglobiti vase, in se vsak dan počutiti malce boljše.

  • … finančno preobrazbo.

V enem tednu se boš naučil/-a, kako izboljšati svoje finančno stanje – od ustvarjanja proračuna, zmanjševanja stroškov do iskanja dodatnih virov prihodka. Magičnih trikov ni, nudimo pa preproste, hitre in vsakodnevno obvladljive strategije za pametnejše ravnanje z denarjem, ki ti ne bodo pustile "luknje" v denarnici.

  • … boljšo organizacijo.

Organiziraj svoje življenje in zmanjšaj stres! Nauči se, kako upravljati čas, izboljšati produktivnost in poenostaviti domače ter delovno okolje. Tvoje življenje je lahko že po enem tednu veliko bolj urejeno, če le veš, kako se organizirati na čim bolj enostaven način, ki ti ne vzame še dodatnega časa.

  • … izboljšane medosebne odnose.

Tvoji odnosi z družino, prijatelji ali partnerjem so pomembni. V teh sedmih dneh se bomo osredotočili na izboljšanje komunikacije, kvalitetno preživljanje časa in poglabljanje vezi. Naš cilj je, da z majhnimi koraki izboljšaš komunikacijo z najbližjimi, izkoristiš del dneva za skupno preživljanje časa in poglobiš medsebojne vezi.

Najbolj koristna vsebina v tvojem nabiralniku

Naj e-pošta ne bo več vir stresa, ampak tvoje osebno središče za rast in razvoj!

Prijava je povsem preprosta. Izpolni spodnji obrazec in že lahko prejemaš nove koristne vsebine, s katerimi boš izkoristil/-a vsak teden svojega življenja. Obljubljamo, da te ne čaka nepotrebno obleganje s sporočili; samo kvalitetni nasveti, ki jih dejansko želiš prebrati.

Čaka te tudi možnost nagrade - fantastično PRAKTIČNO DARILO, ki ga lahko osvojiš, če se prijaviš na novice.

Prijavi se na novice za 7 dni zate in začni ustvarjati boljši vsakdan že danes!

Projekt omogoča: Telekom Slovenije

www.telekom.si/mobilno/mobi

prejšnji članek
Intervju: Špartanski duh s srcem na dlani in življenjsko lekcijo
Resničnostni šovi
Intervju: Špartanski duh s srcem na dlani in življenjsko lekcijo
naslednji članek
Resničnostni šov Sanjska poroka: V finalu sta Patricija in Matej
Resničnostni šovi
Resničnostni šov Sanjska poroka: V finalu sta Patricija in Matej

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.