oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi odpovedal poroko in ponudil pomoč prizadetim v poplavah

9. 8. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi in Nastja Gabor še vedno samo zaročena. foto: Marko Vavpotič/M24

Glasbenika Luka Basi in Nastja Gabor bi se morala pretekli vikend poročiti pred družino in prijatelji. A je bila na petkovo jutro odločitev jasna in brezkompromisna - par je poroko odpovedal.

Novica, ki nam jo je Luka Basi potrdil že v petek, a smo jo zaradi okoliščin zadržali zase, niti ni presenetljiva. Tako Luka kot njegova zaročenka Nastja Gabor prihajata s Koroške, ki je bila v petkovih in sobotnih poplavah najbolj prizadeta. Na Črno na Koroškem se je vojska in ostala pomoč prebila šele v soboto pozno popoldne, pa še to po zelo nevarni pomožni cesti. Prizadete pa so bile tudi Ravne na Koroškem, Prevalje in Dravograd, kjer živi večina tako Lukove kot Nastjine družine ter seveda številni njuni prijatelji. 

Novice takrat nismo dajali v medije, tako zaradi spoštovanja do para, kot seveda zaradi spoštovanja do vseh, ki so bili tako ali drugače v poplavah prizadeti ali so utrpeli kakršnokoli izgubo. Več o tem, zakaj sta poroko odpovedala in kakšni so njuni načrti za to, kdaj se bo poroka sploh zgodila, pa si ekskluzivno preberite v reviji Lady, ki je na prodajne police prišla danes - >>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Martina in Siniša napovedala poroko, nato pa je počilo
Resničnostni šovi
Martina in Siniša napovedala poroko, nato pa je počilo
naslednji članek
Dončić v dobrodelne namene podaril svoj dres
Svet slavnih
Dončić v dobrodelne namene podaril svoj dres