evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znane Slovence in njihove otroke navdušil film o Ninja Želvah

8. 8. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Klemen Bučan

Klemen Bučan je povezoval dogajanje tokratne premiere foto: Mediaspeed / Cineplexx

Sinoči so si prvi obiskovalci že lahko ogledali animirano avanturo štirih bratov ninja želv - Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella z naslovom Ninja želve: Mutantska ujma v ljubljanskem Cineplexxu.

Nove dogodivščine so privabile mlajše in starejše gledalce, ki so uživali v 3D sinhronizirani različici filma. Na premieri v sodelovanju z radijem Ekspres so bili tudi igralci, ki so glavnim likom posodili svoje glasove - Andrej Kušar, Sebastjan Kušar, Rok Mlinar, Manca Kepic, Andrei Lenart Černilogar, Matevž Müller, Klemen Mauhler, Aja Kobe, Dajnomir Gorjanec in Igor Potočnik, film pa si je ogledalo tudi nekaj znanih Slovencev v družbi maskot Raphaela in Leonarda. Film je predpremierno že na ogled v večjih kinematografih, od četrtka, 10. avgusta dalje pa je animirana avantura na rednem sporedu v vseh kinematografih po državi.

David Urankar s sinovoma. foto: Mediaspeed/ Cineplexx

Voditeljica Manja Stević je v kino peljala svoja dvojčka foto: Mediaspeed / Cineplexx

O filmu

Ta teden bomo priča novim dogodivščinam štirih ninja želv - Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella v animirani avanturi Ninja želve: Mutantska ujma. Animirano avanturo je režiral Jeff Rowe, sorežiser je Kyler Spears, scenarij pa so napisali Seth Rogen, Evan Goldberg, Jeff Rowe, Dan Hernandez in Benji Samit. Zgodba temelji na stripovskih likih, ki sta jih ustvarila Kevin Eastman in Peter Laird. 

Svoje glasove so glavnim junakom posodili Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Hannibal Buress, Rose Byrne, Nicolas Cantu, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Brady Noon, Seth Rogen, Paul Rudd, Maya Rudolph in drugi. V sinhronizirani različici pa so svoje glasove posodili igralci Andrej Kušar, Lan Zupančič, Rok Mlinar, Sebastjan Kušar, Manca Kepic, Boris Car, Jernej Kuntner, Matevž Müller, Sandra Debelak, Andrei Lenart Černilogar, Žiga Bunič, Alenka Tetičkovič in drugi.

»Nova generacija junakov se dviga naravnost iz kanalizacije.« Po več letih zavetja pred človeškim svetom so se bratje želve odločili, da z junaškimi dejanji osvojijo srca Newyorčanov ter da so sprejeti kot povsem normalni najstniki. Njihova nova prijateljica April O'Neil jim pomaga prevzeti skrivnostno zločinsko združbo, vendar jim gre kmalu čez glavo, ko se nanje spusti vojska mutantov.

Voditelj David Urankar

Voditelj David Urankar foto: Mediaspeed / Cineplexx

Manja Stević

Manja Stević foto: Mediaspeed/ Cineplexx

prejšnji članek
Dobrodelni tudi Fehtarji in Nina Pušlar
Svet slavnih
Dobrodelni tudi Fehtarji in Nina Pušlar
naslednji članek
Dermaplaning - mega hit, ki si ga mnogi napačno razlagajo
Moda&Lepota
Dermaplaning - mega hit, ki si ga mnogi napačno razlagajo