|
(1 in 1/2 skodelice) jabolčnega soka |
|
jajc |
|
sladkorja |
|
(1 skodelica) mehke moke |
|
(1/2 skodelice) ostre moke |
|
pecilnega praška |
|
nastrgane limonine ali pomarančne lupinice |
|
masla |
|
rjavega sladkorja |
|
cimeta |
|
banan |
moka, rjavi sladkor, cimet, banane...
V skledi stepemo jajci in žlico sladkorja, primešamo obe vrsti moke, pecilni prašek in limonino ali pomarančno lupinico, nato med mešanjem postopoma prilivamo jabolčni sok. Vse zmešamo v gladko testo in ga pustimo počivati 5 minut.
V ponvi na žlici masla na hitro popečemo na koleščke narezane banane, jih posujemo z rjavim sladkorjem in cimetom, lahko prilijemo tudi nekaj žlic jabolčnega soka.
V majhni ponvi, ki jo sproti mažemo z maslom, spečemo malo debelejše palačinke in na vsako naložimo nekaj banan.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.