|
fižola |
|
debeli čebuli |
|
olja |
|
večja rumena koleraba |
|
korenčki |
|
večji krompirji |
|
soli |
|
klobasa |
|
paradižnikovega koncentrata |
|
česna |
|
sladke paprike |
|
sesekljanega peteršilja |
klobasa, paradižnik, česen, čebula, krompir
Fižol čez noč namočimo. Čebulo olupimo in na drobno sesekljamo. V posodi na olju svetlo prepražimo sesekljano čebulo, dodamo namočen fižol z vodo vred in delno pokrito kuhamo približno 1 uro, da se fižol skoraj skuha.
Ko se fižol kuha, olupimo kolerabo, korenček in krompir ter vse narežemo na kocke. Fižolu dodamo zelenjavo, na koleščke narezano klobaso, s soljo strt česen in sladko papriko ter kuhamo še približno 30 minut oziroma toliko časa, da se zelenjava skuha. Med kuhanjem primešamo paradižnikov koncentrat. Nazadnje odstavimo in jed potresemo s peteršiljem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.