Domači džem iz jagodičja

Čas priprave:

20 min

Tip jedi:

Džemi, marmelade

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Domači džem iz jagodičja
Sestavine
Št. oseb
jagodičja (rdeči in črni ribez, borovnice, maline)
limoninega soka
sladkorja
sredstva za želiranje

Opis

jagodičevje (rdeči in črni ribez, borovnice, maline), žlica limonine soka...

Priprava

Prebrano jagodičje damo v široko posodo ali vok, dodamo 300 g sladkorja in 3 žlice vode ter zavremo. Kuhamo in mešamo 5 minut, nato dodamo preostali sladkor, ki smo ga zmešali s sredstvom za želiranje. Na blagem ognju naprej kuhamo in mešamo še 5 minut, da se sladkor stopi. Nato odstavimo in še vroče razdelimo v čiste kozarčke ter jih takoj zapremo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.