|
jagnječjih zarebrnic |
|
olivnega olja |
|
limoninega soka |
|
česna |
|
soli |
|
popra |
jagnječe zarebrnice, olivno olje, limonin sok
Z ostrim nožem zarežemo v meso na koncu kosti in ga potisnemo ob kosti navzdol. V velikem globokem krožniku z vilicami zmešamo olje, limonin sok, sesekljan česen, sol in poper. V marinado položimo še vejice rožmarina in zarebrnice, nato pustimo najmanj 1 uro, da se okusi prepojijo, in meso vmes enkrat obrnemo.
Zarebrnice vzamemo iz marinade in konce kosti ovijemo z aluminijasto folijo, da se ne zažgejo. Na rešetko ogretega žara položimo najprej vejice rožmarina, nanje damo zarebrnice in pečemo približno 15 minut. Med pečenjem meso enkrat obrnemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.