|
svinjskega fileja |
|
velika krompirja |
|
- steblo pora |
|
na lističe narezanih šampinjonov |
|
špargljev |
|
(1/2 skodelice) češnjevih paradižnikov |
|
olja |
|
soli in popra |
|
čiste vroče juhe ali vode |
svinjski file, krompir, šparglji...
Meso narežemo na manjše kocke ali na trakce, solimo in popramo. Krompir olupimo in narežemo na koščke, por narežemo na koleščke, šparglje očistimo in narežemo na koščke.
V voku ali višji ponvi segrejemo olje, dodamo meso, pražimo in mešamo nekaj minut, da se meso popeče. Dodamo krompir, por in šampinjone, naprej mešamo in pražimo kakšno minuto.
Nato prilijemo nekaj žlic vroče juhe ali vode in pokrito dušimo 5 minut. Dodamo še šparglje in paradižnike, premešamo in pokrito dušimo še toliko časa, da je krompir kuhan.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.