|
moke |
|
margarine |
|
soli |
|
zmlete govedine |
|
nariban korenček |
|
naribana čebula |
|
zeleni bučki |
|
jajca |
|
sladke smetane |
|
sladke paprike |
|
soli |
|
popra |
mleta govedina, korenček, bučka
Moko zmešamo s soljo, dodamo na kockice narezano margarino in jo s prsti vtremo v moko, da dobimo drobtinasto zmes. Dodamo 3 žlice mlačne vode in hitro zgnetemo v testo. Pekač namažemo z maslom in potresemo z moko. Testo na pomokani delovni površini zvaljamo, damo v pekač in postavimo na hladno.
Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Mleto meso, stepena jajca, smetano, naribano čebulo, korenček in 1 bučko zmešamo, začinimo s sladko papriko, solimo in popramo. Nadev stresemo na testo, ga poravnamo in obložimo s koleščki bučke. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo od 35 do 45 minut. Najboljše je, da prvih 15 minut pečemo samo na spodnji strani, šele kasneje pa na obeh.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.