|
glavice kitajskega zelja |
|
rdeče in 1 kos zelene koničaste paprike |
|
rukole |
|
kalčkov alfalfa |
|
na kockice narezanega belega sira |
|
hrenovk |
|
olja |
|
soli |
|
blagega kisa |
|
balzamičnega kisa |
kitajsko zelje, rdeča in zelena paprika, hrenovke...
Zelenjavo umijemo in očistimo, kitajsko zelje in papriki narežemo na trakce. Hrenovko narežemo na koleščke in jih v ponvi na 1 žlici olja na hitro popečemo.
Na pladenj ali v plitvo skledo zložimo zelenjavo, nanjo damo kockice belega sira in koleščke popečene hrenovke. Kis, balzamični kis in 2 žlici olja zmešamo s 1/2 žličke soli in enakomerno prelijemo po solati.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.