|
graha |
|
večji krompir |
|
mlada čebulica |
|
zelena bučka |
|
češnjevih paradižnikov |
|
hrenovk |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
zelenjavne ali kokošje jušne osnove |
|
sesekljanega peteršilja |
grah, krompir, zelena bučka, hrenovke...
Krompir olupimo in narežemo na manjše kocke, bučko prav tako narežemo na kocke. Čebulico z zelenjem vred narežemo na koleščke, večje paradižnike prepolovimo, hrenovke narežemo na koleščke.
V posodi na vročem olju na hitro popečemo koleščke hrenovke, nato jih preložimo na krožnik. V posodo stresemo čebulico, kocke krompirja in grah, mešamo in pražimo kakšno minuto.
Nato dodamo kocke bučke in paradižnike, solimo in popramo, prilijemo 1 liter vroče vode in zavremo. Dodamo jušno osnovo in pokrito kuhamo še toliko časa, da se krompir in grah skuhata. Nazadnje dodamo koleščke hrenovke in peteršilj ter postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.