|
zelena bučka |
|
jajca |
|
česna |
|
prekajenega mesa (šunke, vratine ali perutnine) |
|
sesekljanega peteršilja |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
bučka, prekajeno meso, jajca
Umito bučko po dolžini razrežemo na štiri dele in nato na rezine. Česen olupimo in sesekljamo ali pretlačimo. Meso narežemo na kocke. Jajca ubijemo v skodelo, malo jih posolimo in na rahlo stolčemo.
V ponvi segrejemo olje, dodamo bučke in česen, mešamo in pražimo nekaj minut, da se bučke malo zmehčajo. Solimo in popramo, dodamo kockice prekajenega mesa, premešamo in popražimo, da se meso pregreje. Nazadnje primešamo jajca in peteršilj ter ponev samo še stresamo, da se jajca ne primejo dna. Ko jajca zakrknejo, jed še vročo ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.