|
najmanj 20 cm dolgi kumari |
|
pločevinka tunine |
|
manjša pločevinka mlade koruze |
|
manjša rdeča paprika in zelena paprika (po 1 kos) |
|
majoneze |
|
jabolčnega kisa |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli |
|
popra |
kumara, tunina, mlada koruza, rdeča, zelena paprika....
Kumari olupimo, po dolžini prerežemo in z žličko izdolbemo semena. Papriko očistimo in na drobno zrežemo.
V skledi zmešamo splaknjeno in odcejeno koruzo, odcejeno in nadrobljeno tunino, zrezano papriko, majonezo in kis. Po okusu dosolimo in popramo ter primešamo peteršilj, zmes razdelimo v čolničke iz kumar in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.