|
porcijske orade |
|
vršiček svežega rožmarina in 2 vejici timijana |
|
sesekljanega peteršilja |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
limoninega soka |
orada, krompir, limona
Lističe rožmarina in timijana osmukamo in na drobno zrežemo, zmešamo s soljo, poprom in olivnim oljem. Orade očistimo, nato na vsaki strani z ostrim nožem naredimo po 2 zarezi. Notranjost vsake orade in zareze napolnimo z mešanico dišavnic in olja, nato orade pokapljamo z limoninim sokom.
Pripravljene orade zložimo na naoljeno rešetko dobro ogretega žara in jih spečemo. Ponudimo jih s pečenim krompirjem in na žaru popečeno zelenjavo ter vse potresemo s sesekljanim peteršiljem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.