|
grozdnih jagod |
|
na kocke narezanega svežega ananasa |
|
nektarini ali breskvi |
|
manjši meloni |
|
sladkorja |
|
ruma ali maraskina (po želji) |
|
rdeči ribez za okras |
Z grozdjem lahko obogatimo tudi mešane solate, njegov okus se dobro ujema s sirom, dodajamo ga k perutnini in drugemu dušenemu mesu, ki ga pripravljamo z vinom.
Dobro ohlajeni meloni prepolovimo, odstranimo semena, s posebno žlico iz meloninega mesa izdolbemo kroglice. Grozdne jagode prepolovimo in jim odstranimo pečke.
Melonine kroglice damo v skledo, dodamo ananas, na kockice narezani nektarini ali breskvi, prepolovljene in očiščene grozdne jagode. Potresemo s sladkorjem in pokapljamo z rumom ali maraskinom. Polovice melon napolnimo s sadno solato, okrasimo z ribezom in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.