|
zelenega stročjega fižola |
|
soli in popra |
|
piščančjih zrezkov (vsak po 150 g) |
|
olja |
|
češnjevih paradižnikov |
|
rdeče čebule |
|
vinskega kisa |
|
gorčice |
zeleni stročji fižol, piščančji zrezki, češnjev paradižnik....
Fižol očistimo in razpolovimo. V slani vodi ga kuhamo 10-12 minut. Meso narežemo na trakove.
V ponvi segrejemo 2 žlici olja in meso zlato popečemo. Solimo in popramo.
Paradižnike razpolovimo. Kuhan fižol odcedimo. Čebulo sesekljamo. Za preliv zmešamo kis, gorčico in čebulo, solimo in popramo. Dodamo preostanek olja.
Fižol, paradižnik in meso zmešamo v solato, prelijemo s prelivom in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.