Stročji fižol s piščancem v solati

Čas priprave:

15 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Stročji fižol s piščancem v solati
Sestavine
Št. oseb
zelenega stročjega fižola
soli in popra
piščančjih zrezkov (vsak po 150 g)
olja
češnjevih paradižnikov
rdeče čebule
vinskega kisa
gorčice

Opis

zeleni stročji fižol, piščančji zrezki, češnjev paradižnik....

Priprava

Fižol očistimo in razpolovimo. V slani vodi ga kuhamo 10-12 minut. Meso narežemo na trakove.

V ponvi segrejemo 2 žlici olja in meso zlato popečemo. Solimo in popramo.

Paradižnike razpolovimo. Kuhan fižol odcedimo. Čebulo sesekljamo. Za preliv zmešamo kis, gorčico in čebulo, solimo in popramo. Dodamo preostanek olja.

Fižol, paradižnik in meso zmešamo v solato, prelijemo s prelivom in postrežemo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.