|
svežih mesnatih svinjskih rebrc |
|
zelenega stročjega fižola |
|
večja korenčka |
|
krompirja |
|
olja |
|
soli in popra |
|
sladke paprike |
|
čiste juhe (lahko iz kocke) |
|
sesekljanega svežega peteršilja |
svinjska rebrca, stročji fižol, krompir, korenček....
Fižol očistimo, če so stroki zelo dolgi, jih narežemo na kose. Korenje ostrgamo in narežemo na koleščke, krompir olupimo in narežemo na kose.
V posodi na 1 žlici olja popečemo rebrca, solimo, popramo in potresemo s papriko. Ko po obeh straneh zlato zarumenijo, jih preložimo na krožnik.
V posodo damo še 1 žlico olja, dodamo fižol, korenje in krompir, mešamo in pražimo nekaj minut. Nato damo rebra nazaj v posodo, prilijemo vročo juho in pokrito dušimo približno 30 minut. Jed nazadnje potresemo s svežim peteršiljem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.