vročina 2023, vodnjak, otrok, voda
Svet24.si

Liter vode iz pipe je do tisočkrat cenejši od ustekleničene vode

1708511248-20240221105723-cr3a2893-1708511147678
Necenzurirano

SDS dela preiskovalno komisijo, v kateri bo srečala samo sebe

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih / stran 4

#horoskop

Devica
Vsem oviram boste kos. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Negativen način razmišljanja pustite za seboj.
Zapri
Bik
Čim prej postorite vse glede denarja. Ste sicer spretni, vendar se ne zanašajte le na srečo, tokrat ne morete računati na ugodne okoliščine, posebno pri delu.
Zapri
Škorpijon
Kdor išče, ta najde, to bo obveljalo tudi v ljubezni, posebno z nekom, ki je nestalen. Morda je težavno le to, da ne moreta prebiti dovolj časa skupaj.
Zapri
Ribi
Vaša kondicija ni zavidljiva, zato si omislite kakšno sproščujočo vadbo, nikakor pa ne velikih telesnih naporov. V ljubezni še ni čas za kakršnokoli tveganje.
Zapri
Strelec
Ne pozabite odgovoriti na nekaj klicev ali sporočil in plačati pomembnih računov. V ljubezni za zdaj počakajte drugo stran, ne morete se odločati v imenu obeh.
Zapri
Tehtnica
Partner vam bo končno prisluhnil, vi pa se boste nehali jeziti nanj. Najpomembnejše je, da se bosta naučila spore reševati tako, da bosta oba zadovoljna.
Zapri
Kozorog
Konec tedna preživite po svojem okusu. Zamikalo vas bo nekaj novega. Priložnosti se ne boste odrekli. Vseeno pazite, če je vpletena tudi oseba iz preteklosti.
Zapri
Oven
S partnerjem bosta danes psihologa; drug drugega bosta na šaljiv način analizirala ter se veliko pogovarjala o svojih osebnostih. S spoznanji si bosta zelo pomagala.
Zapri
Vodnar
Dobro se spominjate slabih izkušenj in nimate nobene želje, da bi vas spet kdo ranil. Pri delu se ne odločajte povsem sami, zlasti glede pravnih poslov.
Zapri
Lev
V ljubezni ste lahko mirni. Razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk, pa tudi strast bo še velika. Ob takih okoliščinah ne bi smeli postati preračunljivi.
Zapri
Rak
Pripravite vse, kar boste potrebovali za potovanje. Le zahtevajte od vseh, da spoštujejo vaše pogoje. Vsekakor pa se odpravite točno takrat, ko bo vam ustrezalo.
Zapri
Dvojčka
Danes boste znali dobro opazovati okolico, zato bodo vaše odločitve pravilne. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, si spet lahko začnete zaupati.
Zapri